Muhabbet kusumun kusmasi

Muhabbetkusu

iyikus.com Üyesi
Merhaba,sizlere sorularim olacaktı.
1.Dişi muhabbet kusum ara sıra kusuyor.etrafa saçıyor.yemi bazen birbirine yapışık şekilde kusuyor.ve görüyorum ki, kafasını sallıyor.bu haraketi yaptıktan sonra kusuyor,bazense sadece kafasını sallıyo ama kusmuyor.
Çok durgun bir kuşta degil bu arada.Kekik çayı veriyorum haftada 1 2 kez
Zencefil tozunu sade sekilde vere bilirmiyim,mikropları oldurur diye
Eskidende boyle kusuyodu ama gecmisdi yeniden basladi 🥲
Yem degisikligi de cok yapmiyorum cok nadiren oluyor.yasadigim sehirde acik temler satiliyor ve icinde kurtlar goruyorum.o yuzden acik yem almiyorum bazen mecbur kalip almistim.cunku kapali yemlerdede cekirdek,renkli ekmek kirintilari oluyor surekli.Genel kullandigim yem ise platin markali bir yem.Icinde renkli tohumlar var ama calistigim kadar ayikliyorum.Bakude bi tanidigimiz var o geldiginde ordan platin yemini getiriyor.yasadigim sehirde malesef çok kaliteli yem yok.pelet yem hiç yok.yem yzuunde kustugunu dusunmuyorum .oyle olsa erkek kusumda kusardi cunki.Sizce neler vere bilirim ona?ne iyi gelir? Bu arada veteriner de yok

Dosyayı yüklüyorum ama dosya çok büyük diyor.

Yani granül veya vitaminli yem ibaresi olan paketlerde renki ekmek parçaları yer aliyor. Ona dikkat ederseniz ekmek içermeyen ürünler bulabilirsiniz. Dışkısı normal gibi ama biraz cıvık görünüyor.

Bu evrede yok maalesef. Sorunlar yaşanmaması için önlemsel etkiler için kullanışlı oluyor bitkisel çözümler

Kusma sebebi neyden kaynaklı bundan emin olmak zor ancak genelde kursak enfeksiyonları yol açıyor. Triflucan veya flagy temin ediniz.

Kusma sebebi neyden kaynaklı bundan emin olmak zor ancak genelde kursak enfeksiyonları yol açıyor. Triflucan veya flagy temin ediniz.
Ben Azerbaycanda yasiyorum.eczaneden bula bilirsem alirim o zaman.Çunki phetshoplarda genelde boyle seyler satilmiyo,bizde.
Ve yasadigim sehir kucuuk ,guvendigim bi vet yok
Phetshop 3 4 tane var zaten.🥲
Eczqneden bula bulirsem temin edecegum.tesekkurler

Geri