Muhabbet kuşumun nesi olabilir.:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Resul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Resul

iyikus.com Üyesi
Merhaba,
Erkek muhabbet kuşum 2 gündür tüylerini kabartip, tek ayağı üzerinde devamlı uyuyor. Uyandığında tüylerini temizliyor gibi hareketler yapıyor. Elime geldiğinde seffas bir sıvı hissettim. Usudugunu düşünerek peteğin yanına koydum ama hala aynı.
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Maalesef probiyotik yok elimde. Önerebileceğiniz birsey var ise hemen alabilirim. Petshop yetkilisine sordum suyuna B vitamini damlatmami istedi.
Merhaba, hafif ishali var ve vücut ısısını yükseltmede zorlanıyor olabilir bu sorunla birlikte. Elektrolit alınabilir ya da evde yapabilirsiniz.
probiyotik için bir çok seçenek var ancak röhnfried entrobac denenebilir.

Merhaba, hafif ishali var ve vücut ısısını yükseltmede zorlanıyor olabilir bu sorunla birlikte. Elektrolit alınabilir ya da evde yapabilirsiniz.
Bilgi için teşekkür ederim

Üzüm şekeri yazmış ama evde normal şeker onunla yapmamda sakınca var mı?

2 gün üst üste verilebilir bu ürün en fazla. Bu arada 12 saatte bir suyunu tazelemek uygun olacaktır.

2 gün üst üste verilebilir bu ürün en fazla. Bu arada 12 saatte bir suyunu tazelemek uygun olacaktır.
Bilgi için teşekkür ederim. Kuşumuz düne göre biraz daha hareketli. Dışkısı toparlanmaya başladı. Umarım yarın daha iyi olur. Yardımlarınız için gerçekten minnettarım.

Geri