Muhabbet kuşumun psikolojisi bozuldu sanırım.

dogukancyr

iyikus.com Üyesi

Bu videoyu 5 ay önce çekmiştim.Çok neşeliydi,kafesin içinde her türlü şaklabanlığı yapardı ama son 4 aydır bu halde:
Günden güne gergin ve korku dolu olma süresi artıyor.Ne yapacağımı şaşırdım,çok üzgünüm.Üstteki video 5 ay önceki hali.Alttaki son 4 aydır.

Ah kuzum benim ya, aslinda keyfi yerinde masallah ama ya bi korku var yada tik oluşmuş. Bu goruntuleri bi veterinere gosterdiniz mi? Acaba nasil yorumlar? Bir yere carptida beyinde yada sinirlerde bir hasar mi olustu acaba? Aklimdan bir cok sey geçiyor. Anlayan arkadaşlar yardimci olur insallah. Minige acil sifalar diliyorum. İnsallah en kisa zamanda eski sagligina kavusur.

Kırşehirde maalesef kuşlarla ilgilenen veteriner yok.Online olarak destek sağlayabilecek kanatlı uzman bulabilirsem ona göstereceğim.Benim de aklımdan o kadar çok şey geçti ki bir türlü cevabını bulamadım.Çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için.

Merhaba son zamanlarda çarpma oldu mu?Veya yememesi gereken birşey yedi mi? bana göre iki seçenek var sinir sistemi hasar almış Veya ciddi bir strese girmiş strese girmesinin altında yatan bir sebep mutlaka vardır kuşta ciddi bir değişim var
Evde kedi köpek besliyor musunuz ?

Son düzenleme:
Merhaba son zamanlarda çarpma oldu mu?Veya yememesi gereken birşey yedi mi? bana göre iki seçenek var sinir sistemi hasar almış Veya ciddi bir strese girmiş strese girmesinin altında yatan bir sebep mutlaka vardır kuşta ciddi bir değişim var
Evde kendi köpek besliyor musunuz ?
Yok hocam hatta onların odasına çocuk bile sokmuyorum.Dediğiniz gibi ciddi bir strese girdi sanırım.Bu sene sınav senemdi çok fazla ilgilenemedim.Her saniye ilgi istiyor beyimiz.Çok teşekkür ederim.

Yok hocam hatta onların odasına çocuk bile sokmuyorum.Dediğiniz gibi ciddi bir strese girdi sanırım.Bu sene sınav senemdi çok fazla ilgilenemedim.Her saniye ilgi istiyor beyimiz.Çok teşekkür ederim.
Rica ederim banyo uçuş ve Bt amin Forte strese iyi gelir bilginiz olsun umarım geçici bir durumdur geçmiş olsun

Yani öncelikle ağırlığını kontrol ediniz. Kendini bu şekilde bırakıyor olması (kanat özellikle) bir tehdit durumuna hazır olma durumuyla ilişkilendirmek gerek öncelikle. Sanırım bir şeyler onun açısından değişmiş, güven sorunu yaşamış. Eğer bununla alakalı değil ise takviyeleri arttırmak, belki bir kaç ilaç için kür uygulaması yapmak gerekebilir. Dışkısı nasıl

Yani öncelikle ağırlığını kontrol ediniz. Kendini bu şekilde bırakıyor olması (kanat özellikle) bir tehdit durumuna hazır olma durumuyla ilişkilendirmek gerek öncelikle. Sanırım bir şeyler onun açısından değişmiş, güven sorunu yaşamış. Eğer bununla alakalı değil ise takviyeleri arttırmak, belki bir kaç ilaç için kür uygulaması yapmak gerekebilir. Dışkısı nasıl
Kafesi değişti sadece hocam 5 ay önce.Ağırlığını veterinere götüreyim yarın.Ne gibi takviyeler yapabilirim?

Geri