dogukancyr
iyikus.com Üyesi
25 Eylül 2023
youtube.com
Bu videoyu 5 ay önce çekmiştim.Çok neşeliydi,kafesin içinde her türlü şaklabanlığı yapardı ama son 4 aydır bu halde:
Yok hocam hatta onların odasına çocuk bile sokmuyorum.Dediğiniz gibi ciddi bir strese girdi sanırım.Bu sene sınav senemdi çok fazla ilgilenemedim.Her saniye ilgi istiyor beyimiz.Çok teşekkür ederim.Merhaba son zamanlarda çarpma oldu mu?Veya yememesi gereken birşey yedi mi? bana göre iki seçenek var sinir sistemi hasar almış Veya ciddi bir strese girmiş strese girmesinin altında yatan bir sebep mutlaka vardır kuşta ciddi bir değişim var
Evde kendi köpek besliyor musunuz ?
Rica ederim banyo uçuş ve Bt amin Forte strese iyi gelir bilginiz olsun umarım geçici bir durumdur geçmiş olsunYok hocam hatta onların odasına çocuk bile sokmuyorum.Dediğiniz gibi ciddi bir strese girdi sanırım.Bu sene sınav senemdi çok fazla ilgilenemedim.Her saniye ilgi istiyor beyimiz.Çok teşekkür ederim.
Kafesi değişti sadece hocam 5 ay önce.Ağırlığını veterinere götüreyim yarın.Ne gibi takviyeler yapabilirim?Yani öncelikle ağırlığını kontrol ediniz. Kendini bu şekilde bırakıyor olması (kanat özellikle) bir tehdit durumuna hazır olma durumuyla ilişkilendirmek gerek öncelikle. Sanırım bir şeyler onun açısından değişmiş, güven sorunu yaşamış. Eğer bununla alakalı değil ise takviyeleri arttırmak, belki bir kaç ilaç için kür uygulaması yapmak gerekebilir. Dışkısı nasıl