Muhabbet kuşumun rahatsızlığı

zmooon

Yeni Üye
Merhaba benim 4.5 yaşında erkek muhabbet kuşum var 50 gram kilosu hırıltılı nefes problemi var özellikle uykusunda hatta hapşırıp kafasını sallıyor videoyu bırakıyorum ve bu yeni değil bir buçuk senedir falan böyle geçen hafta veterinere götürüp röntgen çektirdim onu da koydum anlayan olursa bana veteriner iyi olduğunu hiçbir sorunu olmadığını söyledi ama bana öyle gelmedi cidden herkes farklı bir şey söylüyor ne yapacağımı bilmiyorum daha fazla da veterinere götürecek durumum yok maalesef ne yapabilirim neyi var? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Watch unnamed | Streamable

ben olsam oncelikle triflucan surup + flagyl surup kullanırim

yukarıdaki işe yaramazsa doksisiklin etken maddeli antibiyotik

bu iki tedavi enfeksiyöz olasılıkların onemli bi kısmını kapsar

geçmiş olsun

Ben olsam önce triflucan başlarım. 5 gün içinde düzelme belirtileri olmazsa doksisiklin etken maddeli bir ilaç başlarım. Triflucan yarım suluğa 6 damla katılmalı. Ayrıca kuş kilolu ufak ufak egzersiz başlayıp zamanla arttırın egzersiz süresini. Bol bol uçsun. Ayrıca kilo aldıracak yiyeceklerden kaçının. Dal darı vermeyin mesela.

Mantar gibi mi duruyor

kesin şu denilemez ama mantar en yuksek ihtimal, ilaçları denemek gerekir, alırsanız kullanımıni yazarim

muhtemelen bağisiklıği güçlü olduğu için hastalık ilerlememistir. bu nedenle bunyedeki mantar/protozoa dengesini bozmamak adina iki ilaç aynı anda kullanılırsa iyi olur

geçmiş olsun

Geri