Muhabbet kuşumun sol tarafinda şişlik var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elçin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4. Doz uygulandıktan sonra 15 günde bir tam suluk 1 damla şeklinde verin hayatı boyunca. Soğuk havalarda az su içtikleri için 10 günde 1 hatta haftada 1 bile olabilir.
Önemli olan kuştaki gelişmeler. Olumlu gelişme oldu mu ?
Hocam bence gelişme yok. Sadece enerjisi artti. 1 hafta daha bir gün iyotlu su bir gün normal su verelim öyle değerlendirelim diyorum, siz be diyorsunuz hocam?

Hocam bence gelişme yok. Sadece enerjisi artti. 1 hafta daha bir gün iyotlu su bir gün normal su verelim öyle değerlendirelim diyorum, siz be diyorsunuz hocam?
Hayır vermeyin. Zaten yeterince iyot aldı. Genelde iyot verilince kısa sürede gelişme gözlemlenir. İyotluk bir durum olmadığı sonucu çıkıyor bence bu olayın. Dediğim gibi ben halen daha kist vakası ihtimalini düşünüyorum.

Hayır vermeyin. Zaten yeterince iyot aldı. Genelde iyot verilince kısa sürede gelişme gözlemlenir. İyotluk bir durum olmadığı sonucu çıkıyor bence bu olayın. Dediğim gibi ben halen daha kist vakası ihtimalini düşünüyorum.
İyotlu suyu her gün vermiyorum hocam bir gün verip bir gün normal su veriyorum. 4.dozu verdim bugün. Peki eğer kist ise ne yapmamiz gerekiyor

Geri