Muhhabet kusu kuyruk oynatma nefes sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Onur9191
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur9191

iyikus.com Üyesi
Veterinere goturdum siringanin icine ilac koyup verdi 15 gun denedim hic bi degisen olmadi uc kez veterinere gittim ayni ilaci verip yolladi bulundugim yerde anlamıyorlar kuşlardan lütfen yardimci olurmusunuz kuşum dışkısı normal ötmesi herseyi yerinde yeme içmesi hareketi ama devamli asagidaki videolardaki gibi kuyruk oynatmasi nefes alirken verirken agzini acip kapayip degisik ses cikartmasi var nefes alis veriside hizli cok napmam gerekiyor sirkeli suda denedim hergun degistirip değiştirip veriyom vitamin de ek takviye kullandim bes gun kadar hic biri işe yaramadı hic ilerleme olmadi

muhabbet kuşum neden bu hareketi yapiyor ☹️

- veterinerin verdiği ilacın ismini biliyormusunuz?

- bu hareketi ne zamandır yapıyor

- kafes tabanındaki dışkıların NET fotolarını paylaşabilirmisiniz
20 gun olcak bu şekilde olması veterinerin verdigi ilaci maalesef bilmiyom muhtemelen antibiyotik verdi çünkü devamli uyukluyordu halsizdi veterinerin verdigi ilactan sonra düzeldi hareketlendi oyun oynamaya ötmeye başladı hareketlendi

ilaç için ilk yazinızda ise yaramadı, son yazıda ise yaradı yazmışsınız. bu sekilde doğru yorum yapabilmek biraz zor

bakteriye eşlik eden mantar veya protozoa da olabilir. bu durumda kuşu yeteri kadar dinlendirip flagyl ve mikostatin aynı anda 3-5 gün kullanılabilir. bu elbette kişisel yorumumdur

Geri