Muhhabet kuşum çok rahatsız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şirin

Yeni Üye
Merhaba bı kaç gün öncede paylaştım ama siz bana video ve resim paylaşmami istediniz ama ben beceremedim o yüzden tekrar yazıyorum muhhabet kuşum bı kaç haftadan beri çok durgun hep konuşan kuş hicbisekilde konuşmuyo bı kaç yere sorduğumuzda göğüs kafesinin olduğu yerde bı kemik çıkıntılığı varmı dediler ve bizde şimdi baktığımızda vardı ama hep yemek yiyo ama çok fazla uyuyo kafesten hiç çıkmak istemiyo hiç su içmiyo bir ay önce eşi ölmüştü bizde yeni eş aldık ama onun sesin dahi tepki vermiyo veterinere götürdük vitamin verdi ama hiç su içmiyo suyuna çay katmamizi söylediler gene içmedi ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz onu kaybetmek istemiyorum

kafes tabanındaki dışkıların net fotolarını ve kuşun min 15 sn. videosunu paylaşmanız gerekir

videoyu youtube ya da streamable.com üzerinden paylaşabilirsiniz

bunu yapmazsanız size hickimse yardimcı olamaz maalesef. veterinerin canlı olarak eline alıp muayene edip teşhis koyamadığı bir kuşa , biz sadece sizin yazdıklarınıza bakarak nasil yardimcı olabiliriz

Bahsettiğiniz belirtiler o kadar çok sorunun sebebi olabilir ki...
Örneğin stres durumları, tüy dönemi, hastalıklar gibi gibi. Sn. @neanderthalensis dediği gibi bir imkan bulabilirseniz yükleyin. Çözüm üretilemez ise twitter, facebook ya da instagram üzerinden yükleyip burada linkini paylaşabilirsiniz.

Geri