Nasıl bir kuş sahiplenmeliyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ayşe D.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ayşe D.

iyikus.com Üyesi
Merhaba arkadaşlar birkaç haftadır dişi sultan papağanımın yanına bir kuş sahiplenmeyi düşünüyorum ama aniden şehir dışına çıktığımız için hâlâ sahiplenemedim size şunu soracaktım yavru bakımını yapamayacağımı düşündüğüm için dişi sultan papağanımın yanına dişi kuş almayı düşünüyorum sizce dişi kuşumun yanına dişi bir sultan papağanı mı sahiplenmeliyim yoksa yan yana kafeslerde kuşuma arkadaş olması için muhabbet kuşu mu sahiplenmeliyim

Sunduğunuz tercihlerde en uygun kendi türleri olur. Dişi kuşlar genelde birbiriyle anlaşır ancak aşırı kızışma durumlarında saldırgan olabiliyorlar

Sunduğunuz tercihlerde en uygun kendi türleri olur. Dişi kuşlar genelde birbiriyle anlaşır ancak aşırı kızışma durumlarında saldırgan olabiliyorlar
Tamam çok teşekkür ederim benim kuşum yaklaşık 10 aylık kaç aylık bir kuş almalıyım bide ben şu an şehir dışındayım burada ele alışkın bir kuş alıp trenle eve götürmeyi düşünüyorum tren yavaş hareket edip sarsmadığı için bir sorun olur mu trenle eve götürsek

Son düzenleme:
Tren seyahatleri güvenli olur ancak trende evcil taşımaya pek yardımcı olmuyorlar. Yine de danışın götürmeden.
Ortalama benzer yaş aralığında olmalarına özen gösterin.

Geri