Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Urlaşmış olabilir. Ur tedavisi aslında kolay ama ur olduğundan emin olmak gerekiyor. Urlar genelde sert ve görünümü bu şekilde olmuyor. Bu biraz yağ bezemsi bir görünüme sahip. Ayrıca bunun oluştuğu kısım maalesef sıkıntılı bir bölgede. Umarım kısa sürede düzelir ya da tedavi ettirilir. Üremeye engel olabiliyor bu tarz oluşumlar o bölgede
Kuş benim değil daha önce atmıştjm resmini bulut a eş olur mu diye hatırlarsanız.Yiğenin kuşudedim götür diye ama bilmem götürür mü.Bizi morluklar korluttu aslında.Dün yemeğe düşmüş acaba sıcaktı da yandı mı diye düşünüyorum ben ama sıcak değildi demiş annesi.Anlamadım yani nedir ne değildir.Çünkü poposundakini göstermeye getirdiğinde morluklar yoktu.
Yani çarpma, düşme sonucu olmuş olma olasılığı da var ama morarması kötü olmuş. Beklenebilir bir müddet belki. Düzelmez ise tedavi gerektirebilir. Bana yinede yeni bir şeymiş gibi gelmedi. Büyük ihtimal tüy patlatamadığından şişme var