Ve kanatlarini titretiyor!Kusum evcil ama bana normalde boynunu kasitmazdi bugun boynunu kasitti kakasini kemiriyor ve islak seylere deydimi kafasini salliyor bu arada kus yagli biraz ve ishal azicik.
Anladim bide sanirim diskisini yemesi k vitamini ve mineral eksikliginden diye duydum o yuzden marul verdim ve kalanar kemigi .Kanatlarını titretmesi soğuktan ya da korktuğundan oluyor. Islak şeylere değdiklerinde tüm kuşlar kafasını sallıyor sanki tiksinir gibi.
İyice okudum tesekkurler bide kus kuluckadan cikti ama hala arkasi sis yaglanmismi demek?
Evet 7 tane yumurtladi hepsi bosYağlanmış olabilir evet. Bazen aşırı üretmekten kaynaklı orada deformasyonlar olabiliyor.
Ama disi erkegi istiyor ama ciftlesmediler pek disi baskin hep dovuyodu ciftlesmemis olabilirler.Erkek kuş kondisyonda değil demek ki. Bir süre ayırın kuşları olmadı ya da daha sık yumurta ve sebze maması verebilirsiniz. E+S vitamini de verilebilir ek.
Evet ama kendini cok yoruyor yazikhmm kızgınlık yumurtası attı o halde.
Kuş boyle nasil yapicamEvet ama kendini cok yoruyor yazik
Çok korktum oluyo gibiydi ve kuzenim usuyordur dedi isitici tuttum ustune orttum o sicakligiyla kusa kan geldi masallah ve simdiden boyleyse kisin nasil isiticam.Kuş boyle nasil yapicam
Evet ama kus cok usuyodu titriyodu mecnbur 2 dakika isitici actim ustunu orttum kendine geldi ama esi yok nasil yumurta yapiyor zaten daha yeni 7 tane kizginlik yumurtasi yuurtladi yazik kusa ya kendini yipratiyoBöyle derken anlayamadım. Yumurta yapacak sanırım? Böyle durumlarda kuşları pek çıkarmayın hatta yuvalığı çıkartın yumurtlaması bitince. Yazık çok yorgun görünüyor. Isıtıcı o kadarda iyi değil yakından. Çok hassaslar o konuda. Ev sıcaklığı yeterli olur sizin için ama altı elbette sıkıntı. Bir kaynak kullanmak gerekiyor
Evet cok hareketsiz ölü gibiydi ama isininca kendine geldi kurbam oldugum ama evet baktim yumurtlicak gibi cok yumurtluyor ama yazik yaBöyle derken anlayamadım. Yumurta yapacak sanırım? Böyle durumlarda kuşları pek çıkarmayın hatta yuvalığı çıkartın yumurtlaması bitince. Yazık çok yorgun görünüyor. Isıtıcı o kadarda iyi değil yakından. Çok hassaslar o konuda. Ev sıcaklığı yeterli olur sizin için ama altı elbette sıkıntı. Bir kaynak kullanmak gerekiyor
Arastirdim ama cok evcil acaba beni esimi zannediyor ?kesinlikle. Kronikleşmiş olabilir. Kronikleşmiş kızgınlık yumurtası olarak aratarak gerekli bilgiler elde edebilirsiniz. Uygun bir ara siteden link atacağım. Şuan erişemedim.