Neden?

Ahmetgr33

Forum Sakini
Kusum evcil ama bana normalde boynunu kasitmazdi bugun boynunu kasitti kakasini kemiriyor ve islak seylere deydimi kafasini salliyor bu arada kus yagli biraz ve ishal azicik.

Kanatlarını titretmesi soğuktan ya da korktuğundan oluyor. Islak şeylere değdiklerinde tüm kuşlar kafasını sallıyor sanki tiksinir gibi.

Oyla 0
Yağlanmış olabilir evet. Bazen aşırı üretmekten kaynaklı orada deformasyonlar olabiliyor.

Oyla 0
Erkek kuş kondisyonda değil demek ki. Bir süre ayırın kuşları olmadı ya da daha sık yumurta ve sebze maması verebilirsiniz. E+S vitamini de verilebilir ek.

Oyla 0
Böyle derken anlayamadım. Yumurta yapacak sanırım? Böyle durumlarda kuşları pek çıkarmayın hatta yuvalığı çıkartın yumurtlaması bitince. Yazık çok yorgun görünüyor. Isıtıcı o kadarda iyi değil yakından. Çok hassaslar o konuda. Ev sıcaklığı yeterli olur sizin için ama altı elbette sıkıntı. Bir kaynak kullanmak gerekiyor

Oyla 0
Böyle derken anlayamadım. Yumurta yapacak sanırım? Böyle durumlarda kuşları pek çıkarmayın hatta yuvalığı çıkartın yumurtlaması bitince. Yazık çok yorgun görünüyor. Isıtıcı o kadarda iyi değil yakından. Çok hassaslar o konuda. Ev sıcaklığı yeterli olur sizin için ama altı elbette sıkıntı. Bir kaynak kullanmak gerekiyor
Evet ama kus cok usuyodu titriyodu mecnbur 2 dakika isitici actim ustunu orttum kendine geldi ama esi yok nasil yumurta yapiyor zaten daha yeni 7 tane kizginlik yumurtasi yuurtladi yazik kusa ya kendini yipratiyo

Oyla 0
Evet cok hareketsiz ölü gibiydi:( ama isininca kendine geldi kurbam oldugum ama evet baktim yumurtlicak gibi cok yumurtluyor ama yazik ya:(

Oyla 0
kesinlikle. Kronikleşmiş olabilir. Kronikleşmiş kızgınlık yumurtası olarak aratarak gerekli bilgiler elde edebilirsiniz. Uygun bir ara siteden link atacağım. Şuan erişemedim.

Oyla 0
Kızgınlık Yumurtası ( Kronik )
Bahsettiğim konumuzu buldum. Bir ihtimal olabilir ama onunla alakası olduğunu düşünmüyorum. Tavsiyem böyle durumlarda yanına eş almanız. Eşi olmadığı halde yumurtlamaya devam edecektir. Bu sayede bir miktar da olsa kontrol altına almış olur kendini

Oyla 0
Geri