Neden?

Ahmetgr33

Forum Sakini
Kusum evcil ama bana normalde boynunu kasitmazdi bugun boynunu kasitti kakasini kemiriyor ve islak seylere deydimi kafasini salliyor bu arada kus yagli biraz ve ishal azicik.

Oyla 0
Esi var zaten ama hep dovdugu icin ayirdim simidide es kabul etmiyor?
Bazı erkek kuşlar dişiye baskın çıkamazlar. Bunun iki çözümü var 1.si ayırmak. erkeği yuvalıklık takılı kafeste, dişiyi yine başka bir kafeste birbirlerini görecekleri şekilde tutmak. Erkek kuşun kafes hakimiyetini sağlamasından sonra( bunu suluğa, yemliğe, tüneğe kur yapmaya başlayınca anlarsınız) dişiyi erkeğin yanına atıp gözlemlemek. Bu ayırmak min. 10 gün olmalı üstü size kalmış.
2. Ve kesin çözüm baskın bir erkek almak bununda tek çözümü kuşları deneyerek bulmaktır. Evdeki erkek muhabbet kuşuna kaç kere eş değiştirdim inanın sayamam. Çözümler bunlar, bu şekilde kuş hem yorulacak, hemde istenmedik sonuçlar doğacaktır. Geçmiş olsun

Oyla 0
Bazı erkek kuşlar dişiye baskın çıkamazlar. Bunun iki çözümü var 1.si ayırmak. erkeği yuvalıklık takılı kafeste, dişiyi yine başka bir kafeste birbirlerini görecekleri şekilde tutmak. Erkek kuşun kafes hakimiyetini sağlamasından sonra( bunu suluğa, yemliğe, tüneğe kur yapmaya başlayınca anlarsınız) dişiyi erkeğin yanına atıp gözlemlemek. Bu ayırmak min. 10 gün olmalı üstü size kalmış.
2. Ve kesin çözüm baskın bir erkek almak bununda tek çözümü kuşları deneyerek bulmaktır. Evdeki erkek muhabbet kuşuna kaç kere eş değiştirdim inanın sayamam. Çözümler bunlar, bu şekilde kuş hem yorulacak, hemde istenmedik sonuçlar doğacaktır. Geçmiş olsun
Evet erkek baskin degil zaten zayif kuruma bi kus gibi simdk baska este bunada dediiniz gibi jumbo koydum yesil onu ölduürüyodu

Oyla 0
Kista kronik yuurtlama var beni esi zannediyir oyuzden

Oyla 0
Kista kronik yuurtlama var beni esi zannediyir oyuzden
Yükleyebilirseniz video atın bakalım eş seçme ama normaldir sizinki abartı biraz . Öldürüyordu derken kastınızı açar mısınız ? Gagasına mı vuruyor? Kafasını mı kanattı? Parçalarcasına mı saldırıyor? Kovuyor mu ? Ne yapıyor tam olarak? Büyük kavga yoksa birbirleriyle gaga dalaşı, ufak vurmalar üstünlük sağlama çabalarıdır. Normaldir. Benimde bir önceki dişim alışıktı, oda benzer durumda eş seçerek çözdüm. Başka şansı yok sizi eşi sandığını düşünmüyorum açıkçası

Oyla 0
Geri