Nefes alıp verirken kuyruk aşağı yukarı hareket ediyor

Mavişinteyzesi

iyikus.com Üyesi
İyi akşamlar kuşumuzun kursağında bir şişlik var dün de bahsetmiştim nefes alıp verirken kuyruğu aşağı yukarı sallanıyor yem yemesinde bir sorun yok 2 gündür yem yemeye başladı ilk günler sadece dal darı yiyordu sık nefes alıyor herhangi bir hırıltı durumu yok dışkı fotoğrafını ve kuşun son durumdaki fotoğrafını bırakıyorum . Bugün aşağıdaki vitaminden suyuna ekledim dün önerilen vitamin , yem ve probiyotiğin siparişini verdim ama henüz elime ulaşmadı. Yardımcı olursanız sevinirim çok endişeleniyorum bir şey olur diye.374258CA-08CD-4025-B112-DA116C171B82.jpegAB464F0A-A997-48DB-8E2F-20A090138C9F.jpegAFC6E9F8-9D25-468E-91A1-B8B75CF6F958.jpeg0BA36855-56B8-43F3-834D-37B3710372BB.jpeg2C16BF71-F10B-4A73-AAEF-D20425E36FED.jpegFA5C2D88-1A84-4E2A-953F-A29A025646B7.jpeg

Ekli dosyalar

• 148B7E64-9B94-4FD0-A921-78BBF1628828.jpeg
    148B7E64-9B94-4FD0-A921-78BBF1628828.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Kursağı aşırı şiş değil ancak kursak enfeksiyonu varsa eğer triflucan, mikostatin türevi ürünler kullanmak gerekir

Oyla 0
Triflucan reçetesiz satılıyor mu bir de 4 gün suyuna kullandıktan sonra vitamin ve probiyotik ne sıklıkta kullanmalıyız
Triflucan recetesiz satilir. 32 TL gibi bir fiyati var şuan. Ancak biraz nadir bulunur. Mutlaka eczaneleri arayin, depoyla gorussunler. Vitamin haftada 2, probiyotik ilaç sonrasi art arda 2gun

Oyla 0
Şahsi görüşüm Triflucan-Mikostatin ilaçlarını alkol ve şeker barındırdığı için kullanmak son seçenekler arasında olmalı..

Onun yerine Fungostatin,Flucan,Zolax,Care 4 Birds Fungi Mix/Stop tercih edebilirsiniz.Yanlış mı düşünüyorum?

Son düzenleme:
Oyla 0
Şahsi görüşüm Triflucan-Mikostatin ilaçlarını alkol ve şeker barındırdığı için kullanmak son seçenekler arasında olmalı..

Onun yerine Fungostatin,Flucan,Zolax,Care 4 Birds Fung Mix/Stop tercih edebilirsiniz.Yanlış mı düşünüyorum?
Fungostatin ve Mikostatin içerik olarak aynı diye biliyorum :unsure:

Oyla 0

Onun yerine Fungostatin,Flucan,Zolax,Care 4 Birds Fung Mix/Stop tercih edebilirsiniz.Yanlış mı düşünüyorum?
Zolax 50 mg yarısını 100 ml suluğa karıştırarak mı kullanacağım ve ne sıklıkta kullanmalıyım

Oyla 0

hocam triflucan'da alkol bulunmaz, onun yerine limon tuzu içerir. hem triflucan hem flucan sakkaroz (çay şekeri) içerir. diğer ürünleri kullanmadığım için bilgim yok.

Oyla 0
Fungostatin ve Mikostatin içerik olarak aynı diye biliyorum :unsure:
Teyit amaçlı tekrardan baktım,alkol içermiyor lakin rafine şeker içeriyor.(Fungostatin için)
hocam triflucan'da alkol bulunmaz, onun yerine limon tuzu içerir. hem triflucan hem flucan sakkaroz (çay şekeri) içerir. diğer ürünleri kullanmadığım için bilgim yok.
Triflucan'da hem Sükroz hem de Gliserol(Gliserin) var diye biliyorum...

Oyla 0
Teyit amaçlı tekrardan baktım,alkol içermiyor lakin rafine şeker içeriyor.(Fungostatin için)

Triflucan'da hem Sükroz hem de Gliserol(Gliserin) var diye biliyorum...

gliserin var tabi ama flucan tablette de muhtelif katkılar var. neticede ikisinde de şeker var, triflucan'da alkol yok. çok da kafaya takmamak lazım bence , onu demek istiyorum

Oyla 0
Zolax kullanan var mı? Varsa dozaj, kullanım şekli paylaşabilir mi? Bir de mantar ilaçrında doz aşımı durumunda ne gibi bir yan etki görülür, tecrübe sahibi olanlar bilgi verirse sevinirim.

Oyla 0
Geri