Nefes alma güçlüğü çeken kuş

Murw8

iyikus.com Üyesi
Merhaba bir sorum olacaktı kuşum daha yavru 1 aylık falan sanırım tüyleri bile tam çıkmadı. Hapşurur gibi ses çıkartıyordu ben de endişelendim ama internetten araştırınca hapşırma ile beraber bir sorun olmadığı için fazla önem vermedim 1 gün geçmesini bekledim. Ertesi gün kuşumun hırıltısı başladı hem hapşuruyo hemde, hırıltısı oluyor. Bu gün aldığımız pet shopa gittim. Anlattım durumu izah ettim bana apex axtım ilacını verdi 2 damla sabah ve akşam ağzından damlatmamı söylediler. İlaç ne kadar sürede etki gösterir? Birde nefes alırken zorlanıyor ölmesinden korkuyorum isterseniz sesini atabilirim.

Kuşunuz aldığınız ortamdan hastalık kapmış olabilir. Bebek kuşlara ilaç kullanımını önermiyorum. Kuşu aldığınız kişiye iade edebilirsiniz. Gerekli müdahaleleri kendi yapacaktır.

Oyla 0
Kuşunuz aldığınız ortamdan hastalık kapmış olabilir. Bebek kuşlara ilaç kullanımını önermiyorum. Kuşu aldığınız kişiye iade edebilirsiniz. Gerekli müdahaleleri kendi yapacaktır.
Aldığımızda böyle bir sıkıntısı yoktu evde salona koymuştuk oradan biraz balkon kapısını açıp kaparken soğuk geldi ama çok fazla değil. Şu an nefes almakta baya güçlük çekiyor ne yapmalıyım bilmiyorum. Burnu hala tıkalı gibi

Oyla 0
Aşırı zorlanma varsa acil veterinere götürmek gerekir. Ne derece rahatsız sözle anlayamıyorum. Kısa bir video çekip linkini paylaşır mısınız?

Oyla 0
sizin için nasıl uygunsa ancak video daha iyi yorum yapmamızı sağlar.

Oyla 0
sizin için nasıl uygunsa ancak video daha iyi yorum yapmamızı sağlar.
Hem dışkısını hemde kuşun çıkarttığı sesi göndermeye çalıştım çok uzun bir video atmama izin vermiyordu anca böyle oldu

Ekli dosyalar

Oyla 0
tüyleri tüy hastalığından kaynaklı olabilir ya da dökülmüş. Çıkmayadabilir.

Oyla 0
o sesten tam emin olamadım ama kur ya da konuşma eğilimine daha yakın gibi geldi bana

Oyla 0
o sesten tam emin olamadım ama kur ya da konuşma eğilimine daha yakın gibi geldi bana
Videonuj hepsini atamadığım için belli olmuyor kuş ötemiyor sürekli burnu tıkalı gibi ve daha yavru kur yakın gelmiyor bana burnu tıkalı gibi ses çıkardığından beri hiç doğru düzgün öttüğünü görmedim sesi çıkmıyor

Oyla 0
Geri