Merhabalar.. sahiplendiğim zaman çiçeğin nefes alışverişi normal değildi sürekli vikvikliyordu nefes alırken ses çıkarıyordu. ilk önce bir veteriner hekim arkadaşım uzaktan levadoks adında bir ilaç tavsiye etti kullandım iki gün ama vikviklemesi geçmeyince bir veteriner hekime götürdüm ve levadoks ana etken maddesinin işe yaramayacağını söyledi.Veteriner hekim boğazına baktı kıpkırmızı üşütmüş dedi iğne yaptı biraz toparladı ama iğnenin ikinci dozuna kadar daha çok başladı vikviklemesi. Daha sonra klamer 250/5 ml oral süspansiyon yazdı on gün kullandık çok şükür düzeldi çiçek büyük oranda. Fakat hala nefes alıp vermesinin normal olduğunu düşünmüyorum evde başka muhabbet kuşum da var deneyimlerime göre normal gibi gelmiyor. Çok nadir de olsa hırıltılı nefes alıyor bazen onu yakalamam çok zor yine nadir de olsa vikvik ses çıkarıyor ilk geldiğinde göre %98 geçti diyebilirim. Yem yemesinde Ya da gün içindeki halinde bir sorunumuz yok ama nefes alması bana normal gelmediği için sizlere de danışmak istedim. Ne yapabilirim bir şey kullanmalı mıyım vs on gün antibiyotik kullandığım için kuşumu fazla yormak istemiyorum bir yandan da şimdi vitaminler ve probiyotik kullanıyoruz. Şimdiden teşekkürler ilgili videoyu ekliyorum
youtube.com
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Son düzenleme: