Nesi var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mert00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mert00

iyikus.com Üyesi
Merhaba dişi muhabbet kuşum bugün kusma hareketleri yapıyordu ilk defa sonra sürekli gözünü kaşımaya başladı baktım göz çevresindeki tüyler de dökülmüş nesi var diye elime aldım biraz zayıfladığını farkettim kafese bıraktıktan sonra çırpınır gibi bi hali vardı çok halsiz tünekte zor duruyor tekrar elime aldım sanki ölecek gibi elimde öylece duruyor baygın şekilde birden niye böyle oldu anlamadım sabah çok iyiydi yapabilceğim bişi var mı yoksa ölecek mi

Bugun mama vermek için elime aldım kuşu daha da zayıflamış malesef diskilari da ayni ilaci keseyim mi napicagimi bilemedim kanatlari biraz düşük yine

Merhabalar tetramezatini 5 gun kullandim kuş daha iyi ama ishali ve iştahsizligi hala devam ediyor kabarmasi yok gözünde tüyler çıktı dengede durabiliyor. Başka antibiyotige geçmeden önce probiyotik verdim dun. Bugun de enrocure ye başladım evimde vardi diger kuslarima kullandigim icin ancak az once kustugunu ve gozunu tunege cok surttugunu farkettim sık olmasa da tıksırıyor enrocure iyi gelir mi ne kullanabilirim baska

Tetra ilacınız ishali engellemiş olmaliydi aslinda. 3 gün enrocure devam edin hocam başladığınız için. Umarım etkisi olur
Güncel dışkı ve video paylaşımi yaparsaniz daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. Tiksirmasi ilaç nedenli olabilecegi gibi üşütme, etrafın kirli/tozlu olmasi, havadar olmamasi da etkileyebilir

Tetra ilacınız ishali engellemiş olmaliydi aslinda. 3 gün enrocure devam edin hocam başladığınız için. Umarım etkisi olur
Güncel dışkı ve video paylaşımi yaparsaniz daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. Tiksirmasi ilaç nedenli olabilecegi gibi üşütme, etrafın kirli/tozlu olmasi, havadar olmamasi da etkileyebilir
Yeni çektim video ve dışkıyı. Hep böyle durgun değil bazen kafesin tepesine tırmanıp kanat çırpıyor ters dönüyor falan :D

Ekli dosyalar

• 20230804_131527.jpg
    20230804_131527.jpg
    485 KB · Görüntüleme: 3
Görüntüsü hiç fena değil kuşunuzun ama dışkılar ishal maalesef. Sanki ilaç yeterli gelmiş ancak +2/3 gün uzatmak gerekiyormuş gibi duruyor. Ayriyeten elektrolit ve probiyotik kullanımı bir kaç güne yayılması iyi olacaktır tedavi sonrasında

Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum enrocure nin 3.günü bugün dışkıları değişmedi ilacı keseyim mi devam mı edeyim bilemedim. Etraf kirli, tozlu veya soğuk olmamasına rağmen hapşırıyor, çok sık olmasa da kusma hareketi yaptığını görüyorum. İştahı yok mamaya devam ediyorum. Biraz araştırma yaptığımda trichomoniasis diye bi hastalık keşfettim sizce olabilir mi

Ekli dosyalar

• 20230807_183736.jpg
    20230807_183736.jpg
    474.3 KB · Görüntüleme: 2
ilacı 4. güne kadar tamamlayıp bırakın hocam. Bundan sonrası vitamin, elektrolit ve probiyotik e bırakmak en iyisi. Muhtemelen üşüttü.

Geri