Arkadaşlar internette dolaşırken bu ürünü fark ettim ve ilk kez gördüm. Daha önce kullanan var mı? Varsa okaliptüs kokusu mu var yoksa içerisinde bitki olarak mı eklenmiş?
Benim ilk kuşumu aldığımda kullandığım marka buydu ama içeriği nasıldı hatırlamıyorum. Teşekkürler bilgi için.Euro Gold son dönemlerde çeşitli ürünler çıkaran bir marka, merak ediyorum fakat hiç alıp deneyimlemedim, forumda pek tavsiye edilmiyor.. Ama sorduğunuz soruya yönelik resmi sitesinde okaliptus yaprakları olduğu yazıyor.
Yemiğin içeriğinden ziyade ben okaliptüsü merak ettim. Okaliptüs nane gibi keskin kokusu olan birşeydi galiba. Kuşlarda nasıl bir etkisi var merak konusu.çok kötü bir yem değildir. içine birazcık okaliptüs serpiştirip 500gr yemi 1 kg fiyatına satiyorlar
Okaliptüsün satıldığını görmedim hiç genelde yağını felan duydum. Okaliptüsü bulabilirsem bitki olarak mı vereyim bu yemden mi vereyim?Okaliptus yaprağı dış parazitlerini yaklaşamadığı nadir bitkilerdendir. Özellikle solunum yollarına da çok iyi geliyor. Sindirim sistemini düzenler. Ayrıca çok iyi bir antiseptiktir. Kuşların yediği zaman çok mutlu olduğu gözle görülür bir şekilde belli oluyor. Ödül olarak ara ara sunabilirsiniz..
Aktarlarda rahatlıkla bulabilirsin.?Okaliptüsün satıldığını görmedim hiç genelde yağını felan duydum. Okaliptüsü bulabilirsem bitki olarak mı vereyim bu yemden mi vereyim?