Ortak Siparişler Kategorisinin Kuralları!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğanay Y. 

Yönetici
iyikus.com Yetkilisi
Katılım
3 Tem 2017
Mesajlar
25,384
Çözümler
127
Yaş
33
Konum
Ankara
Bu kategorimiz, bir ürünün tek başına alınmasındansa, imece usulüyle ortaklaşa satın alınması daha mantıklı ve ekonomik olur fikrinden hareketle açılmıştır. Bildiğiniz gibi bazı iyi ürünler l, kg bazında satılmakta ve 1-2 kuş besleyen değerli üyelerimizin almaya bütçesi yetmemekte. Üstüne birde ürün alınsa bile artmaktadır. Ziyanı önlemek, kısıtlı bütçe ile iyi ürünler kullanmak her kuş bakıcısının isteyeceğini düşünüyorum.

Gelelim bu kategorinin kurallarına...
  1. Öncelikle burada bir paylaşım yapılabilmesi için altta ki linkte konunuzun bulunması gerekir. Kendiniz hakkında bilgiler vermiş olmalısınız.
  2. Yukarıda bahsettiğim bölmede konusu olmayan arkadaşların ortak siparişe katılmaları mümkün olmayacaktır. Bilgisizce açıldığında kural linki verilip konu kilitlenecektir ve kendisini tanıttığında konusu geri açılacaktır.
  3. Ortak siparişler şehir şehir planlamak daha mantıklı olduğundan, öncelikle yaşadığınız şehir içinde bir ortak ürün konusu açmak sağlıklı olacaktır. Bu nedenle başlıkta mutlaka şehir belirtilmesi zorunludur. Örneğin; "Gerwit-V multi vitamin için ortak arıyorum / Ankara" gibi.
  4. Yukarıda belirttiğim şehir kuralı diğer ortakların aralarında anlaşmasıyla esnetilebilir.
  5. Her ürün alımı sonrası olumlu olumsuz geri bildirim yapılmalıdır forumdan.
  6. Ortak ürün alımı bittiğinde ve dönüt verildiğinde konu kilitlenecektir.
  7. Önceden alınan ürünün satışı yapılamaz. Sadece ortaklaşa ürün alımı için uygundur.
  8. Ödeme konusunda tereddütler oluşursa ve çıkmaza girilirse benim aracılığımla ürün alınıp, belirtilen adrese kargolatılmasını sağlayabilirim.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst