Otomatik yemlik sorunu

Ahmete78

iyikus.com Üyesi
Merhaba,
Tek muhabbet kuşum için otomatik yemliğe Versela Laga yem koyduğumda kuş yemi rahat yiyemiyor. Gözlemin şu; Versela Laga içinde kırılmış yulaf gibi nispeten büyük parçalar olduğu için yem otomatik yemliğin alt tarafından dışarıya doğru yükselmiyor, takılıyor. Yemler kanalda derinde kaldığı için kuş gagasını sürükleyerek yeme methodunu keşfetti ama zor oluyor, kıyamıyorum ona. Standart ak darı, kızıl darı ve beyaz darı karışımı koyduğunda bir problem olmuyor. Yem kanaldan dışarı çıkıyor, rahatça yiyebiliyor. Buna benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba? Versela Laga'yı ilk defa kullanıyorum. Daha önce otomatik yemlik çok kullandım.

Oyla 0
15 liraya aldım geçen hafta eminönünden.
Hocam konudan farklı ben yeminizi değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum..

İçerisindeki renkli ekmek parçaçıkları olan bir yemi kullanmaya hiç gerek yok.

İnternetten alma şansınız varsa Benelux %35 Aspurlu olan karışımı yada Versele Laga'nın yemini petmarketburada.com üzerinden alabilirsiniz.

Eğer yok ben internetten alamam diyorsanız da Garden Mix Pembe Paket ya da Beak's Mavi Kutu(750 gr) alabilirsiniz.Ama ikisinin de içerisinde yok denecek kadar aspur bulunuyor.Sizin ilavelerinizle bu sorun ortadan kalkacaktır...

Son düzenleme:
Oyla 0
Hocam konudan farklı ben yeminizi değiştirmeniz gerektiğini düşünüyorum..

İçerisindeki renkli ekmek parçaçıkları olan bir yemi kullanmaya hiç gerek yok.

İnternetten alma şansınız varsa Benelux %35 Aspurlu olan karışımı yada Versele Laga'nın yemini petmarketburada.com üzerinden alabilirsiniz.

Eğer yok ben internetten alamam diyorsanız da Garden Mix Pembe Paket ya da Beak's Mavi Kutu(750 gr) alabilirsiniz.İkisinin içerisinde yok denecek kadar aspur bulunuyor.Sizin ilavelerinizle bu sorun ortadan kalkacaktır...
Teşekkür ederim,bakıcam.
Gerçi hiç yediklerini görmedim onları

Oyla 0
Geri