Uzun bir aradan sonra merhaba. Dün şirketteki arkadaşlardan birisi ışıkta beklerken öndeki aracın üzerine muhabbet kuşu düşmüş. Alıp, şirkete getirmiş ve ben bakmak istedim. Bugün veterinere götürdüm. Veteriner hekim, doğuştan omurgasında eğrilik olduğunu ve bunun düzeltilemeyeceğini söyledi. Kuş daha bebek, cinsiyeti için kesin bir şey söylenemeyecek kadar küçük... Şu an için taşıma çantasına koymayı uygun gördüm, çok hareketli ve kendine zarar verme potansiyeli olan bir bıcırık. Görselle destekleyeceğim sorumu, bu bebek için nasıl bir kafes tercih etmem doğru olur? Normal anatomiye sahip kuşlar için olanlardan almam sorun yaratır mı? Bilgisi olan var ise nelere dikkat etmeliyim. Daha bebek olduğu için vitamin takviyesi verme dedi doktorumuz, 3-4 hafta bekleyeceğiz. Son olarak bir de bu bebek ciğerlerini üşütmüş, bu konuda ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Bu görseli de şöyle açıklayayım. Sağ ayağıyla kafasını kaşıdıktan sonra bazen bu şekilde kalıyor. Kendi düzeltiyor daha sonra.
Bu görseli de şöyle açıklayayım. Sağ ayağıyla kafasını kaşıdıktan sonra bazen bu şekilde kalıyor. Kendi düzeltiyor daha sonra.