Daha önce sormuştum. Tekrar soruyorum. Megabacter teşhisi ne zaman konulmuştu ? Nasıl konuldu teşhis ? Svap mı alındı dışkı analizi mi yapıldı. ? Neden ilaç kullanmadınız. ? Ne kadar süredir hasta ? Aşırı yem yiyor mu ? ,kuş belirgin zayıfladı mı. ? Bu güne kadar tedavi oldu mu hiç ilaç kullandınız mı ?
[/QUO
Daha önce sormuştum. Tekrar soruyorum. Megabacter teşhisi ne zaman konulmuştu ? Nasıl konuldu teşhis ? Svap mı alındı dışkı analizi mi yapıldı. ? Neden ilaç kullanmadınız. ? Ne kadar süredir hasta ? Aşırı yem yiyor mu ? ,kuş belirgin zayıfladı mı. ? Bu güne kadar tedavi oldu mu hiç ilaç kullandınız mı ?
Bundan 7 ay önce Ankara'da veterinere götürdüm kusma şikayetiyle orada dışkı analizi ve kusmasından örnek alınarak mega bakteriden kaynaklı kursak mantarı olduğu söylendi ve avicare digesteve diye ilaç verdi ondan başka da ilaç bir ilaç kullanmadım tekrar kontrole gittiğimde tekrar dışkıdan örnek alarak baktım pankreas hastalığı var dedi ve bu ilacı devam etmemi söyledi yani kısacası başka bir ilaç kullanmadım mete'nin yönlendirmesiyle Ama şu anda bu ilaç işe yaramayınca bu siteye yazmak istedim başka açıklayamadığım bir şey varsa söyleyin ve çok aşırı yemiyor şu anda çok su içiyor çok kusuyor ve evet zayıfladı