Patlamış Mısır

GüzelKuş

Veteran
Kuşum dün gece mısır yerken sürekli istedi. Tuzlu olması nedeniyle vermedim. Ona az yağlı patlatıp versem bir şey olur mu? Aslında vermemem gerektiğini biliyorum. Ama dün o öyle istedi canı felan çekti kıyamıyorum öyle yapınca o.

Yağı çiğ olarak kullanmak, vücudun buna ihtiyacı başka bir konu.

Fakat kızarmış yağların yararından çok zararı vardır.

Heh böyle söyle canımı ye :)

Kesinlikle. Çok gerekli değildir bu tip yağ kullanımları. Sadece bazı gruplar için gereklidir.

Sende de her konu var be kardeşim :D

Oyla 0
Doğanay Bey Faruk Bey nerelerde? Hiç görünmüyor?
Faruk dostum bazı sebeplerden ötürü üyeliğini sonlandırmak istedi. Mesajları ve konularını GüzelKuş ile birleştirdim. O üyelik site botudur.
Belki ileride ikna ederim tekrardan. Bölümüyle alakalı makalelerin önüne geçmesinden endişe ediyor sitede ki konu ve yorumların. Her ne kadar olmayacağını söylesem de başarılı olamadım. Tabi başka pürüzlerde olmadı değil.

Oyla 0
Faruk dostum bazı sebeplerden ötürü üyeliğini sonlandırmak istedi. Mesajları ve konularını GüzelKuş ile birleştirdim. O üyelik site botudur.
Belki ileride ikna ederim tekrardan. Bölümüyle alakalı makalelerin önüne geçmesinden endişe ediyor sitede ki konu ve yorumların. Her ne kadar olmayacağını söylesem de başarılı olamadım. Tabi başka pürüzlerde olmadı değil.
Üzüldüm ya öğrenecek çok şeyim vardı Faruk Beyden. Bölümü neydi?

Oyla 0
Geri