ciromveben
iyikus.com Üyesi
poposu hep böyle kanamış mı nolmuş sanki bir kahverengilik de var? bütün gün poposuyla uğraşıyor ama temizleyemiyor. https://hizliresim.com/jlx7jl0
yok enerjisi iyi. ama hep böyle hep mi ishal acaba? üşüyor mu bilmiyorum kiKuşunuz ishal olmuş halsizlik durumu varmı
Popo çevresindeki tüyleri yapılmayı önleyecek ama çok geniş ve derin olmayacak şekilde makaslayın. Dışkı bulaşıklarını ılık suyla nemlendirip bir bezle temizleyin. Mutlaka enzim içerikli bir probiyotik kullanın.yok enerjisi iyi. ama hep böyle hep mi ishal acaba? üşüyor mu bilmiyorum kişu an vitamin veriyorum suyuna damlatıyorum. onun dışında yem yiyor meyveden korkuyor
hocam 3gün enzim plus vermiştim (5 gün mantar için ilaç kullandım kusuyordu) 2 gündür de vitabol ekliyorum suyuna. gündüz dışarıda duruyor şimdi sadece son dışkısını çekebildim. bir de şimdi şöyle bir hareket yaptı öğürüyor gibi kafasını öne atıyorPopo çevresindeki tüyleri yapılmayı önleyecek ama çok geniş ve derin olmayacak şekilde makaslayın. Dışkı bulaşıklarını ılık suyla nemlendirip bir bezle temizleyin. Mutlaka enzim içerikli bir probiyotik kullanın.
Ayrıca kulta sindirim problemi var beyaz zemine yaptığı 4-5 dışkısını paylaşın. Değerlendirelim. Ne zamandan beri böyle dışkılıyor ?