Powermax ExtraPlus++ Mama Kişisel Deneyimim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheDante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ön yargı değil, bu milli, yerli ürün olmasiyla da alakali değil. Nasıl bazı ürünleri de dediğin gibi onermiyorsak, bana göre bu mamada önerilecek bir mama değil, başarılı bulmadım. Beğenmedim ve kullanmayacağım. Keza olay mamasinda değil. Bir çok ürününü kullanan arkadaşlarım benimde var. Dediğim gibi tercih meselesi.
Buram buram hayvansal yağlar, vanilya ve muz kokusu eksik değil ?

Bu mamada buram buram kokan tek şey vanilya oda doğal vanilya özütü. Yapay bişey yok mamada. Benim için bu önemli. He beğenirsiniz beğenmezsiniz sizin tercihiniz. Ama kötü bir mama kesinlikle değil. Eğer dediğiniz kadar kötü olsaydı piyasada bu kadar kullanıcısı olmazdı ben dahil..

Evet yerli veya ithal ayırd etmeden kaliteye bakmamız gerekiyor. Ancak yerli ürünlerde en az ithaller kadar kaliteli ben bunu demeye çalışıyorum. İthal ürünlere o kadar paralar vermeye değmez kesinlikle. Ki kendi ülkelerinde çok çok ucuz ürünler..

Ümit, neden birçok üründe durumu yerli-ithal mevzusuna çekiyorsun:) Bana hep yapıyosun mesela bu durumu?? Yani powermax ithal olsaydı yorum değişmeyecekti, bu insanlar olumsuz önyargılı ise, neden powermaxe para verip, kuşlarına yedirsin... yani bu mamalar kullanılmadanda olumsuz propagandası yapılır.

Birçok üretici alıyor, bizde sistem şu; alo! Kanka, ben toplu alcam yap bi güzellik ayağımız alışsın, bizim mehmetide sana göndercem, 1 kg yap bize 15 TL, he be kızanım?? Söyle bakayım o üreticiye, kanka powermax aldığın paraya versele vericem sana diye, bak bakalım powermaxin yüzüne bakıyormu bidaha:)

Hepimiz birçok mama denemişizdir. Ve örneğin ben, olumsuz önyargıda oldupum mamayı almam, niye alayım delimiyim ben:) Merak etmişimdir, yorumlara, içeriğe bakmışımdır, ilgimi çekmiştir almışımdır ve kuşlarıma vermişimdir. Herhangi bir olumlu gelişme gözlemlemez isem kullanmamışımdır, bu deneyimimi de paylaşmışımdır.

Sen istiyorsun ki herşey yerli olsun:) İnan bana senden daha çok istiyorumdur bunu? Her açıdan. Lakin olay bambaşka. İçinde milyon tane şey olan ürünlere çorba gibi diyorsun, ama buna demiyorsun, bunu çorbalıktan alıkoyan ne? Yahu aşure günü alıp taslara koyup dağıtsan, hayır duası alırsın, o derece ne buldularsa katmışlar.

Mammamia mix aldım mesela ben, şans vermek istedim, aynı bunun gibi ne buldularsa katmışlar:) şu da olsun bu da olsun...Yahu böyle iş olur mu!

Tamamen saçmalık... mammamiayıda normal mamaya tutam koyuyorum, ne de olsa herşey koymuşlar içine, bir tutam herşeyden var eklensin mamama??

Yerli ürünlerde kontrol süreci ne yazık ki avrupa gibi işlemiyor. Senin yere çaldığın Versele Laga 50 ton kontrol sürecinden geçiyor, kullandıkları renklendirici, koruyucu vs ne varsa, insan ve hayvan sağlığına zararlı olmayan şeyler. Bunların izinleri var. Yok öyle o da olsun bu da olsun hooop satalım gitsin.

Ne yazık ki bizde öyle olmuyor, sıkıştır birinin cebine 3 kuruş, izne bile gerek kalmıyor.. Birbirimizi kandırmayalım.

Bir tarafta neredeyse 1 asırlık bir şirket var, diğer yanda 4 yıllık. Ahmet abinin kendine hazırladığı mamayı, arkadaşlarının gazıyla ticarete dökme serüveni.

Yapsın etsin elbette, ve o da 1 asırlık olsun. Buna en çok ben sevinirim.

Başka bir hususta, ve en önemlilerden birtanesi; yahu içinde A,B,C vitamini var diye ne zannediyorsunuz? Vitaminleri ağaçtan mı topluyorlar sanoyorsunuz... Ya arkadaşlar, bu vitaminlerinde kalitesi var, farklılıkları var...Bunu atlamayın. X firmasının sunduğu A vitaminiyle Y firmasının sunduğu A vitamini hammadde kalitesi olarak aynı olmayabiliyor.

Hele hele mamamia mix, tam komedi ya:) Almışlar aktardan malzemeleri unufak edip paketlemişler? Powermax ne yapmış? Tersini mi?

@Ümit T. @Doğanay Y. @Muratsani Ben mammamia, cede ve nilmix mamalarını kullandım, mammamiaya pek yaklaşmadılar lakin az da olsa yediler, halen de cede kullanıyorum, cedeyi çok severek tüketiyorlar, nilmix kullanırken yarısını komşuya vermiştim, onun kuşu yemediği için yaklaşık bi ay önce geri getirdi ziyan olmasın diye, bende onun akabinde cede ve nilmix kullanarak iki ayrı mama yaptım, iki ayrı mamalıkla beraber aynı kafesteki kuşlara verdim bakalım hangisini yiyecekler diye, iki mamalığıda gezip akşama kadar nilmix olan mamalığı yediler. Yanlış anlaşılmasın cedeyi çok severek yiyorlar, nilmix olan mamayı çıkardım bi süre sonra cede olan mamalığa gittiler onu yediler, nilmixi tekrar geri koydum bu sefer yeniden nilmixe geldiler. Biraz karışık gibi gelebilir anlatımım ama elimde ki cede biterse kesinlikle nilmixi tekrardan almayı düşünüyorum.

Ümit, neden birçok üründe durumu yerli-ithal mevzusuna çekiyorsun:) Bana hep yapıyosun mesela bu durumu?? Yani powermax ithal olsaydı yorum değişmeyecekti, bu insanlar olumsuz önyargılı ise, neden powermaxe para verip, kuşlarına yedirsin... yani bu mamalar kullanılmadanda olumsuz propagandası yapılır.

Birçok üretici alıyor, bizde sistem şu; alo! Kanka, ben toplu alcam yap bi güzellik ayağımız alışsın, bizim mehmetide sana göndercem, 1 kg yap bize 15 TL, he be kızanım?? Söyle bakayım o üreticiye, kanka powermax aldığın paraya versele vericem sana diye, bak bakalım powermaxin yüzüne bakıyormu bidaha:)

Hepimiz birçok mama denemişizdir. Ve örneğin ben, olumsuz önyargıda oldupum mamayı almam, niye alayım delimiyim ben:) Merak etmişimdir, yorumlara, içeriğe bakmışımdır, ilgimi çekmiştir almışımdır ve kuşlarıma vermişimdir. Herhangi bir olumlu gelişme gözlemlemez isem kullanmamışımdır, bu deneyimimi de paylaşmışımdır.

Sen istiyorsun ki herşey yerli olsun:) İnan bana senden daha çok istiyorumdur bunu? Her açıdan. Lakin olay bambaşka. İçinde milyon tane şey olan ürünlere çorba gibi diyorsun, ama buna demiyorsun, bunu çorbalıktan alıkoyan ne? Yahu aşure günü alıp taslara koyup dağıtsan, hayır duası alırsın, o derece ne buldularsa katmışlar.

Mammamia mix aldım mesela ben, şans vermek istedim, aynı bunun gibi ne buldularsa katmışlar:) şu da olsun bu da olsun...Yahu böyle iş olur mu!

Tamamen saçmalık... mammamiayıda normal mamaya tutam koyuyorum, ne de olsa herşey koymuşlar içine, bir tutam herşeyden var eklensin mamama??

Yerli ürünlerde kontrol süreci ne yazık ki avrupa gibi işlemiyor. Senin yere çaldığın Versele Laga 50 ton kontrol sürecinden geçiyor, kullandıkları renklendirici, koruyucu vs ne varsa, insan ve hayvan sağlığına zararlı olmayan şeyler. Bunların izinleri var. Yok öyle o da olsun bu da olsun hooop satalım gitsin.

Ne yazık ki bizde öyle olmuyor, sıkıştır birinin cebine 3 kuruş, izne bile gerek kalmıyor.. Birbirimizi kandırmayalım.

Bir tarafta neredeyse 1 asırlık bir şirket var, diğer yanda 4 yıllık. Ahmet abinin kendine hazırladığı mamayı, arkadaşlarının gazıyla ticarete dökme serüveni.

Başka bir hususta, ve en önemlilerden birtanesi; yahu içinde A,B,C vitamini var diye ne zannediyorsunuz? Vitaminleri ağaçtan mı topluyorlar sanoyorsunuz... Ya arkadaşlar, bu vitaminlerinde kalitesi var, farklılıkları var...Bunu atlamayın. X firmasının sunduğu A vitaminiyle Y firmasının sunduğu A vitamini hammadde kalitesi olarak aynı olmayabiliyor.

Hele hele mamamia mix, tam komedi ya:) Almışlar aktardan malzemeleri unufak edip paketlemişler? Powermax ne yapmış? Tersini mi?
Şu yazıyı alıp buranın girişine asmak lazım (y) Kelimesi kelimesi harfi harfine doğru.Bütün mevzu bu işte ama Ümit beye bunu anlatmanın çok zor olduğunu anladım buradaki yorumları ile başka konulardaki yorumlarını görünce.

İsteyen istediğini kullanmakta özgür bu benim kişisel deneyimim sonucu elde ettiğim bir tecrübe başlıkta belirttiğim gibi

@Ümit T. @Doğanay Y. @Muratsani Ben mammamia, cede ve nilmix mamalarını kullandım, mammamiaya pek yaklaşmadılar lakin az da olsa yediler, halen de cede kullanıyorum, cedeyi çok severek tüketiyorlar, nilmix kullanırken yarısını komşuya vermiştim, onun kuşu yemediği için yaklaşık bi ay önce geri getirdi ziyan olmasın diye, bende onun akabinde cede ve nilmix kullanarak iki ayrı mama yaptım, iki ayrı mamalıkla beraber aynı kafesteki kuşlara verdim bakalım hangisini yiyecekler diye, iki mamalığıda gezip akşama kadar nilmix olan mamalığı yediler. Yanlış anlaşılmasın cedeyi çok severek yiyorlar, nilmix olan mamayı çıkardım bi süre sonra cede olan mamalığa gittiler onu yediler, nilmixi tekrar geri koydum bu sefer yeniden nilmixe geldiler. Biraz karışık gibi gelebilir anlatımım ama elimde ki cede biterse kesinlikle nilmixi tekrardan almayı düşünüyorum.
Nilmix, Doganaymix, Umitmix, Muratsanimix bilmem:)

Önüne gelen mama diye birşeyler satar olmuş. Yetişilmiyor artık. Ee ne de olsa para burada:) Bizde mi girsek acep?

Şimdi şöyle başka bir örnek vereyim; köpeğime kuru mama veriyorum. İçerisinde ihtiyacını karşılayacak herşey mevcut. Gönlüm isterdi ki geniş yelpazeli et ağırlıklı taze çiğ yiyecekler vermek. Gerçi onu da yaptım, hazır markalarla ve kendi hazırladıklarımla.

Velhasıl; köpeğimin önüne, işyerimde pişen salçalı baharatlı vs, köfteli etli yemekler koyuyorum, sonra kuru mama koyuyorum, sonra sevdiği çiğ et vs koyuyorum. Gidip köfteyi yiyor?

O zaman köfte iyidir, çıkarımı mı yapmam gerekiyor?

Kıstas herzaman kalite olmalıdır! Kalite ise, birçok standartı barındırır içerisinde. Öyle içine şunu koydum bunu koydumla olmaz.

Şöyle de başka boyut katayım? Biri organik serbest gezen tavuk yumurtası, diğeri fabrikasyon. Biri serbest gezen organik beslenen ineğin eti sütü, diğeri fabrikasyon... Fark var. Bunun gibi düşünebilirsin. Hepsi et, süt, yumurta oysaki.

Mesela yukarıda bir arkadaşımızın kuşları da cedeyi sevmemiş..
Kuşların karakterinden ziyade bence de CeDe ile Powermax arasında dağlar kadar fark var.. Çünkü ben bu CeDe mamadan önce Quik (1-2 hafta) denedim. Tabi hiç yediremedim neyse ki 100 gramlık almıştım 8₺ fiyatı vardı zaten çok koymadı. Daha sonrasında ben daha bu foruma kaydolmadan önce Facebook'taki amcalara kandım ve Powermax mama aldım?(Classic miydi hatırlamıyorum) Tabi şaka yapıyorum belki onların kuşu yiyordur bilemiyorum fakat benimkiler bırak mamayı yemeyi mamadaki yeşillikleri bile yemediler? Acaba sebzelerde mi sıkıntı var diye ayrı kapta veriyorum onları yiyorlardı. Neticede 1kg mama boşa gitti yaklaşık 1-1buçuk ay uğraştım yedirmek için, belki alışırlar falan filan diye. Ama yok olmadı? En sonunda Doğanay Abimin önerisiyle CeDe mamaya geçtim. Dediğim gibi yeşillikler bitene kadar mamanın yarısını bitiriyorlar. Neticede başta da belirttiğim gibi bence kuşların karakterlerinden ziyade ürün kalitesi farkı rol oynuyor burada..
Kim bilir başta CeDe veya Versele Laga mama ile başlasaydım belki de mamaya alışırlar ve şuan mamayı silip süpürürlerdi fakat ne derler; Ağaç yaşken eğilir ? Ben başta acemilik yaptığım için belki de kuşlar mamaya bu şekilde antipatikler bilemiyorum?‍♂️ Çok uzun yazmışım Her neyse CeDe'den memnunum☺️

PM'ın üretim tesislerinden bir kaç görüntü.El değmeden sevgimiz ile dolduruyoruz. Bak mamanın içerisindeki değerler bile birbirinden farklıdır böyle bir ortamda. Benim elime geçip kullandığım mamanın belkide içerisinde o yüzdelerde oran bile yoktu.Bilemezsin bunu. Koy karıştır tepsiye böl sonra paketle sat. İki makine birkaç binliralık hammadde ayarla gir bu işe bence no problem. Anca tarım ve orman bakanlığından izin alırlar böyle yerler.PR'ını yaptıkları gibi bir malzeme ise ellerinde güvenceleri tamsa gidip Iso belgesi alacakki ne tesisin çapı ne ceplerindeki para yeter bu işler için.Önceki mesajlarda da diyorum tek suçlu devlet kontrol mekanizması yok bu tür durumlar için. Ondan sonra tuttufurittiajdar,çikitamuzlumiaa,99 vitaminli mama çıkar çıkar durur.

Olay aynı Gervit'in içinde kullanılan vitaminin kalitesi ile Apex'in içinde kullandı vitamin kalitesi gibi birşey.Evren farkı var arada .

Ekli dosyayı görüntüle 14895Ekli dosyayı görüntüle 14896Ekli dosyayı görüntüle 14897Ekli dosyayı görüntüle 14898Ekli dosyayı görüntüle 14899

Bir sürü yerli mama kullandım. Nasıl sunarsanız kuşlarınız o şekilde tepki veriyor. Alıştıkları taktirde hepsini yiyorlar. Yerli mamalardan verimsiz diye bir şey hissetmedim sadece nemlendirip bekletince lapaya dönüşme riski her mamadaki kadar oluyor. Hafif nemli mamayı o yüzden kolay beğendirebiliyorum kuşlara. Powermax Plus pancar ve az rusk ile nemlendirince eşteki takımlara müthiş katkı verir sadece ayarı iyi tutturmak gerekiyor.

Yav üfff ne kadar boş yapmışsın be kanka :) Birincisi eğerki mamadan birazcık anlasaydın o mamamiayı denemezdin bile o kadar söylüyorum bu bir. İkincisi ben daha verselenin mamasını yiyen bir tane kuş görmedim. He senin kuşların kesin yiyordur ondan eminim hahhah Ancak emin ol verselenin mamasını kaç kişi denediyse sonu hep hüsran oldu.. Dimi @Doğanay Y. cım sendende bir versele mama yorumu bekliyorum ;)

Versele 50 ton kontrolden geçiyor peki hiç baktınmı içinde hangi katkılar var diye? üşenmiyeceğim ben senin için bununla ilgili akşam bir konu hazırlıyacağım. O kadar çok kimyasal katkı maddesi varki içinde kontrol ettikleri sadece miktarıdır. Peki miktarı azda olsa senin içine sinermi kuşlara katkılı ürün yedirmek? Bu maddelerin hepsi aslında zararlı maddeler ancak bunları bir miktar kullanımlarına izin veriyor bütün ülkeler..

Yav mamamiamix ile powermax arasındaki farkı bilmiyorsan ben mamadan anlıyorum diye yorum yapma :D Evet mamamia aktardan almış malzemeleri unufak etmiş mama diye satıyor ama powermaxın maması öyle değil. Powermax ta tıpkı cede mama gibi özel bir hamur hazırlanıp pişiriliyor ;)

Nilmix, Doganaymix, Umitmix, Muratsanimix bilmem:)

Önüne gelen mama diye birşeyler satar olmuş. Yetişilmiyor artık. Ee ne de olsa para burada:) Bizde mi girsek acep?

Şimdi şöyle başka bir örnek vereyim; köpeğime kuru mama veriyorum. İçerisinde ihtiyacını karşılayacak herşey mevcut. Gönlüm isterdi ki geniş yelpazeli et ağırlıklı taze çiğ yiyecekler vermek. Gerçi onu da yaptım, hazır markalarla ve kendi hazırladıklarımla.

Velhasıl; köpeğimin önüne, işyerimde pişen salçalı baharatlı vs, köfteli etli yemekler koyuyorum, sonra kuru mama koyuyorum, sonra sevdiği çiğ et vs koyuyorum. Gidip köfteyi yiyor?

O zaman köfte iyidir, çıkarımı mı yapmam gerekiyor?

Kıstas herzaman kalite olmalıdır! Kalite ise, birçok standartı barındırır içerisinde. Öyle içine şunu koydum bunu koydumla olmaz.

Şöyle de başka boyut katayım? Biri organik serbest gezen tavuk yumurtası, diğeri fabrikasyon. Biri serbest gezen organik beslenen ineğin eti sütü, diğeri fabrikasyon... Fark var. Bunun gibi düşünebilirsin. Hepsi et, süt, yumurta oysaki.

Al işte tamda bundan bahsediyorum ben. Kadın mis gibi mama yapmış satıyor ama sırf yerli ürün diye gelmiş ümitmix doğanaymix diye dalga geçiyorsun. Yav bir bak içeriğine, besin değerlerine, kalitesine ondan sonra yorumla.. Daha mamayı bile incelemeden konuşuyorsun. Nilmix on numara 5 yıldız bir mamadır, doğal ve katkısız bir mamadır. Ön yargılarından bir sıyrılıp bir şans ver bence ;)

PM'ın üretim tesislerinden bir kaç görüntü.El değmeden sevgimiz ile dolduruyoruz. Bak mamanın içerisindeki değerler bile birbirinden farklıdır böyle bir ortamda. Benim elime geçip kullandığım mamanın belkide içerisinde o yüzdelerde oran bile yoktu.Bilemezsin bunu. Koy karıştır tepsiye böl sonra paketle sat. İki makine birkaç binliralık hammadde ayarla gir bu işe bence no problem. Anca tarım ve orman bakanlığından izin alırlar böyle yerler.PR'ını yaptıkları gibi bir malzeme ise ellerinde güvenceleri tamsa gidip Iso belgesi alacakki ne tesisin çapı ne ceplerindeki para yeter bu işler için.Önceki mesajlarda da diyorum tek suçlu devlet kontrol mekanizması yok bu tür durumlar için. Ondan sonra tuttufurittiajdar,çikitamuzlumiaa,99 vitaminli mama çıkar çıkar durur.

Olay aynı Gervit'in içinde kullanılan vitaminin kalitesi ile Apex'in içinde kullandı vitamin kalitesi gibi birşey.Evren farkı var arada .

Ekli dosyayı görüntüle 14895Ekli dosyayı görüntüle 14896Ekli dosyayı görüntüle 14897Ekli dosyayı görüntüle 14898Ekli dosyayı görüntüle 14899

Tabi doğru söylüyorsun belkide içerisinde o yüzdeler bile yoktur. Ama bu işler belkiyle olmaz ;) Sizinkisi çamur at izi kalsın kafası..

Koy karıştır tepsiye böl sonra paketle sat. İki makine birkaç binliralık hammadde ayarla gir bu işe bence no problem.

Cedeyi nasıl yapıyorlar sanıyorsun? Yav çok komiksiniz gerçekten :D

Anca tarım ve orman bakanlığından izin alırlar böyle yerler.PR'ını yaptıkları gibi bir malzeme ise ellerinde güvenceleri tamsa gidip Iso belgesi alacakki ne tesisin çapı ne ceplerindeki para yeter bu işler için.

Yav adamlar doğal malzemeler ile mis gibi katkısız mama yapıyor. Sen iso miso diyorsun annen evde yemek yaptığı zaman hani bunun iso belgesimi diyorsun hahhah

Bir sürü yerli mama kullandım. Nasıl sunarsanız kuşlarınız o şekilde tepki veriyor. Alıştıkları taktirde hepsini yiyorlar. Yerli mamalardan verimsiz diye bir şey hissetmedim sadece nemlendirip bekletince lapaya dönüşme riski her mamadaki kadar oluyor. Hafif nemli mamayı o yüzden kolay beğendirebiliyorum kuşlara. Powermax Plus pancar ve az rusk ile nemlendirince eşteki takımlara müthiş katkı verir sadece ayarı iyi tutturmak gerekiyor.

Aynen öyle hocam ama gelde bunu bazı arkadaşlara anlat işte. Kuru kuru koymuş kafese ondan sonra verim alamıyorum diyor :D

Tartışmaya katılmayacağım ancak VL yi benim kuşcuklar beğenmedi evet. Genelde zor bir mama ama tercih edilen genelde o. Demek ki yedirebiliyor millet :D
Bugün mama yaparken düşündüm de onca şey koyuyorlar, birde biz ek katkı maddesi koyuyoruz. Mamayı üretenler bile yaparken bu ilaveleri kullanıyor. Probiyotikmiş, vitaminmiş vs. Neden gerek duyuyorlar anlamıyorum. Yapılan yanlışlardan biri olsa gerek (yanlış anlaşılmasın, ek katkılar gerekli ama mama içeriğine göre değerlendirince kullanmak gerekmiyor).

Tartışmaya katılmayacağım ancak VL yi benim kuşcuklar beğenmedi evet. Genelde zor bir mama ama tercih edilen genelde o. Demek ki yedirebiliyor millet :D
Bugün mama yaparken düşündüm de onca şey koyuyorlar, birde biz ek katkı maddesi koyuyoruz. Mamayı üretenler bile yaparken bu ilaveleri kullanıyor. Probiyotikmiş, vitaminmiş vs. Neden gerek duyuyorlar anlamıyorum. Yapılan yanlışlardan biri olsa gerek (yanlış anlaşılmasın, ek katkılar gerekli ama mama içeriğine göre değerlendirince kullanmak gerekmiyor).

Kesinlikle katılıyorum. Mamaya vitamin bile eklenmemesi lazım. Zaten mamada bir sürü doğal besin var artı sebzeler falan eklenince doğal vitamin deposu oluyor zaten :)

Şu yazıyı alıp buranın girişine asmak lazım (y) Kelimesi kelimesi harfi harfine doğru.Bütün mevzu bu işte ama Ümit beye bunu anlatmanın çok zor olduğunu anladım buradaki yorumları ile başka konulardaki yorumlarını görünce.

İsteyen istediğini kullanmakta özgür bu benim kişisel deneyimim sonucu elde ettiğim bir tecrübe başlıkta belirttiğim gibi

Duygularıma tercüman oldu diyorsun yani. Muratsani öyledir ağzı güzel laf yapar :) Bunun bir üst modeli @Karasu-san :D Ama oda bir yerden sonra ibraniceye dönüyor kimse bişey anlamıyor hahhah

Duygularıma tercüman oldu diyorsun yani. Muratsani öyledir ağzı güzel laf yapar :) Bunun bir üst modeli @Karasu-san :D Ama oda bir yerden sonra ibraniceye dönüyor kimse bişey anlamıyor hahhah
Delisin valla?

Cidden inanamıyorum sana:) Versele Laga gibi asırlık köklü bir yapıyla, powermax gibi 4 yıllık Hilmi abinin binasını bir tutuyorsun ya:) Pes vallahi...

Yahu adamlar aktardan malzemeleri alıp, elleriyle harman yapıp paketliyorlar?? Powermaxin aynını sen yaparsın, ne diye para veriyosun ki:)

Ayrıca, mamamia mix bence powermaxden daha iyi? Koyulan malzemelerin besin değer tablosunu çıkar, powermaxe fark atar?

Bide kalkmış nilmix i övmüş? Nilmix ismi de nerden geliyor? Nilüfer isminden, kendi isminin ilk 3 harfini koymuş. Söylemediler mi Ümit sana, 3 harfliler tehlikelidir:) yaratıcılıkta son nokta.

Neyse...

---

Aylardır inceleme paylaşacağını söylüyorsun? Ama bir türlü o incelemeyi göremiyoruz:) Paylaşta aydınlanalım.

"
Tarçın, pastörize yumurta, patates, nane extratı, kekik, extratı, nohut, pirinç, maş fasulyesi, çekirdek içi, buğday ruşeymi, arpa, bezelye, kalsiyum propiyonat, haşlanmış mısır, mavi haşhaş, kendir ,

Extra 5 çesit sebze tohumu

13 çesit tahıl ve tohum

Yedi çesit bitki karışımindan oluşmaktadır.

40 çesit doğal zengin içerik sayesinde kuşların dengeli güçlü beslenmesini sağlar. "

Nerde, nasıl ve hangi şartlarda temin edildiği belli olmayan şaka gibi içerik. Tartışmanın bile lüzumu yok.

Nilmix, powermax, ümimix, megataha, lafyapanmurat, bilendoganay, ibrakarasu... Tek kelimeyle uzak durun arkadaşlar. Merdivenaltı ürünler, uzun vade de hayvanlarınıza zarar verir. Bunun yerine benzer içerik arıyorsanız eğer, aktar ve manavdan alıp kendiniz taze taze hazırlayın mis gibi?

Tam siyasete girecek yapıya sahip valla. Yıldıra yıldıra kabul ettirir ülkeye dediğini :ROFLMAO: Gerçi başta var aynısından ama neyse .

Ben buraya evrakları ile görselleri ile de kanıtları ile de yazı yazsam. Beyaz bir cisme kırmızı demiş bir kere onu hiç bir şekilde vazgeçiremeyiz.

Bu konuyu 2-3 haftadır çok düşünüyorum ve katkı olayını neredeyse sıfırlamak üzereyim. Kuşların iştahını ve ruh hallerini olumsuz bir dopingleme ile etkilemeye başladığını gözlemledim. Bir mayası bile 2 haftada bir tadımlık olsa yeter gibi geliyor bana. Mamalar zaten dolu dizgin bir de katkıyı basıyorsun garibanların midesi mi bulanır başı mı döner kim bilir? SKT'si gelen katkı çöpe ve tekrar almayacağım. Çok doğal ve basit ürünler ile yıllarca üretim yaptım ve sadece temel ihtiyaçlara geri dönmeye karar verdim. Tabii ki hijyen ve temel prensiplerden taviz yok, aç bırakmak ve ihmal yok. Sadece dopinge hayır ! :ROFLMAO:

Bunu da yeni gördüm. İsmi bir yerden tanıdık geliyor ama.:ROFLMAO:
Ekli dosyayı görüntüle 15397

Yav arkadaş hiç işi bilmiyor bunlar. Yok poweryamin forte yok hervit w :) Yav arkdaş piyasada olan ürünlerin taklitini yapıcağınıza, bunlardan çok daha iyi piyasada olmayan içerikte ürünler yapınki bizde göğsümüzü gere gere alalım kullanalım..

Mesela ben bir ürün yapıcak olsam öyle güzel bir içerik hazırlarımki, hiç reklamınıda yapmam he, kullananlar öyle bir verim alırlarki dilden dile yayılır o ürünler :)

Geri