probiyotik önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emine Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan

emine Ç.

iyikus.com Üyesi
Elimde naturem bird probiyotik var ama alalı 2 ay geçti. Entrobac mı, probiacti bird mi yoksa naturem mi kullanayim. Entrobac da seker oranı yüksek mi benim kuşum kursak mantarı atlattı riskli olur mu diye düşündüm. En iyisi hangisi olur antibiyotik sonrasi kullanacağım. Birde hangi site güvenilir almak için belirtirseniz çok iyi olur

Son düzenleme:
Madem elinizde naturem bird var. Kullanmaya devam edin. Tedavi sırasında da verin sonrasında da.. Azalmışsa prozim plus veya probac1000 veya probiacti bird. Bu üç probiyotik de olur.

Madem elinizde naturem bird var. Kullanmaya devam edin. Tedavi sırasında da verin sonrasında da.. Azalmışsa prozim plus veya probac1000 veya probiacti bird. Bu üç probiyotik de olur.
hm entrobac alayım ilerisi için demiştim almayayım mı o zaman. Dediğiniz 3 ürüne de baktım şuan stoklari yok olanlarda cok fazla bir kuş için, prozim i mamaist de buldum güvenilir mi ki birde kanatliol kendi markasi sanirim orada var

Son düzenleme:
öyle yaptım teşekkür ederim. ürünü havalar soğuk zaten dolapta ısınmayan bir yerde saklasam olur sanırım birde 6 ayda bir değiştirmek yeterli midir
Hocam kokusu rengi değişmediği sürece kullanın. 1 yıl da sürebilir 4 ayda. Önerim başka nir steril küçük bir ilaç şişesine az miktar döküp damlalıkla ordan alın asıl şişeye hiçbirşey temas etmesin bu şekilde uzun raf ömrü olur. Kışın buz dolabına gerek yok.

Hocam kokusu rengi değişmediği sürece kullanın. 1 yıl da sürebilir 4 ayda. Önerim başka nir steril küçük bir ilaç şişesine az miktar döküp damlalıkla ordan alın asıl şişeye hiçbirşey temas etmesin bu şekilde uzun raf ömrü olur. Kışın buz dolabına gerek yok.
ben enjektörle çekip damlatıyordum hep farketmez heralde. temiz bir bardak vs oraya döküp ordan çeksem olmaz mı

ben enjektörle çekip damlatıyordum hep farketmez heralde. temiz bir bardak vs oraya döküp ordan çeksem olmaz mı
Olur da her seferinde zor olur. 5-6 kullanımlık kadar ayrı bir temiz şişeye koyarsanız daha pratik olur. Enjektör deyse de sorun olmaz o şekilde.

Son düzenleme:
Geri