probiyotik sonrası ishal

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sultan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sultan1

Yeni Üye
merhaba sultan papağanım antibiyotik tedavisi gördü ve bağışıklığını desteklemek adına röhnfried marka probiyotik ürün aldım. suluğa çay kaşığının ucu kadar koydum sonrasında kuşumda ishal başladı.aşırı ishal. şimdi suyunu normal koydum düzeliyor gibi dışkısı ama bu probiyotiği nasıl kullanmalıyım?

Son düzenleme:
merhaba sultan papağanım antibiyotik tedavisi gördü ve bağışıklığını desteklemek adına röhnfried marka probiyotik ürün aldım. suluğa çay kaşığının ucu kadar koydum sonrasında kuşumda ishal başladı.aşırı ishal. şimdi suyunu normal koydum düzeliyor gibi dışkısı ama bu probiyotiği nasıl kullanmalıyım?
Muhabbet kuşunuzun hastalığı neydi
Kullandiğiniz antibiyotiğide yazabilir misiniz.
Her probiyotik her kuşta kullanılmaz.Her probiyotik aynı sorunuda çözmez.
Probiyotiğin içeriğinde bilmek gerekiyor.(Normal zamandada Özellikle rahatsızlık sırasında ,sonrasında kullanımda da )Çünkü bazı probiyotikler ishali kabıza kabızı ishale çevirir.Yani her probiyotiğin işlevi farklıdır.

Son düzenleme:
Muhabbet kuşunuzun hastalığı neydi
Kullandiğiniz antibiyotiğide yazabilir misiniz.
Her probiyotik her kuşta kullanılmaz.Her probiyotik aynı sorunuda çözmez.
Probiyotiğin içeriğinde bilmek gerekiyor.(Normal zamandada Özellikle rahatsızlık sırasında ,sonrasında kullanımda da )Çünkü bazı probiyotikler ishali kabıza kabızı ishale çevirir.Yani her probiyotiğin işlevi farklıdır.
dışkısını yaparken kan geliyordu. veterinerler tam olarak ne olduğuna dair bir şey diyemedi ceva sulphamezathine antibiyotik kullandık 10 gün kadar onun yanında avicare digestive, tanacetum ve multivitaminleri kullandık ve kuşum iyileşti.Ama dışkıları hala ishalliydi biraz ve dışkısında yem oluyordu.aldığım probiyotik röhnfried entrobac.sultan papağanı bu arada.

Geri