Protez bacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fıstıksa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan

Fıstıksa

iyikus.com Üyesi
Doktorumuz bugün kuşumuzun bacaklarını alma kararı aldı ama ben çok tereddütlüyüm doğru kararı verememekten çok korkuyorum daha önce başına böyle bir olay gelen var mı

Doktorumuz bugün kuşumuzun bacaklarını alma kararı aldı ama ben çok tereddütlüyüm doğru kararı verememekten çok korkuyorum daha önce başına böyle bir olay gelen var mı
Fotoğrafı inceledim, bu noktada alınması tek çözüm olacaktır. Süreç kolay değil ancak diğer türlü tüm vücut yapısını etkileyecek şekilde kötüleyecektir. Protez deneyimlemedim kuşlarımda. Bu nedenle sağlıklı bilgi vermem güç ne yazık ki :(

İyi olsun da ben sadece sonrasından korkuyorum çünkü duymuştum biri pet shop dan almıştı ve çok yaşamamış hemen öldü vs dedi şimdi korkuyorum ya ben kendi irademle bu kararı vermek bana zor geliyor acı çekmesine de dayanamıyorum

İyi olsun da ben sadece sonrasından korkuyorum çünkü duymuştum biri pet shop dan almıştı ve çok yaşamamış hemen öldü vs dedi şimdi korkuyorum ya ben kendi irademle bu kararı vermek bana zor geliyor acı çekmesine de dayanamıyorum
Kangren görünümlü durumlara ek ciddi doku zedelenmeleri de mevcut. Müdahale edilmez ise vücut yayılımı oluşacaktır ve ölümcül olacaktır maalesef :(

En iyisi alınsın oda kurtulsun zaten alalım en kısa zamanda dedim sadece bu kararı veriyor olmak bana çok ağır geldi

Ozon tedavisine gittiğim yerdeki doktorumun yeğeni yanmıştı,resmini gördüm çok kötüydü.Ozon ve artı tedaviler ile iyileştirmişlerdi.Yakınlarınızda ozon uygulayan klinikler varsa bir sorabilir misiniz?Yada veterinerinize sorabilir misiniz?Ozonlu kremlerde oluyor ama kuş için uygun olup olmadığını bilemiyorum.Ozon tedavisinin pek çok kullanım alanı var.Bir ihtimal belki fayda sağlar diye yazmak istedim.

Geri