Psittacula krameri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esmaer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esmaer

Yeni Üye
Merhaba neredeyse 1 yıl önce Psittacula krameri aldım dişi ve 3,5 aylıktı benim düşünceme göre doğadan alınmış bitliydi tüyleri kırık ve gagası iyi bir halde değildi veterinere götürdüm bit sorunu ortadan kalktı sağlıklı parlak tüylere sahip ama bir türlü eğitimini veremedim çok hırçın ekstra olarak muhabbet kuşumuz var eğitimini ben verdim ama ne olduysa papağanım da böyle olmadı tavsiyeniz var mı
teşekkürler8371.webp8315.webp
Güncel hali

8367.webp8369.webp8495.webp
İlk geldiği zamanlarda çekmiştim 3,5 aylık olduğu söylendi ama bebek bir kuşun gözleri böyle olmaz diye biliyorum sizce tahminen kaç yaşında ben baktığım süreci dahil ettiğimde bir buçuk yaşında diyorum ama büyük ihtimal 2 yaşından büyük de olabilir sizinde tahminleriniz var mı ekstra olarak dökülen tüyleri hep hasarlı ucu kırık haldeydi 1 yıl uçamadı yerden ortalama 50 cm yükselebiliyordu son 1 aydır uçabiliyor odada birkaç tur atabiliyor :) taşınma sürecindeyim yeni eve geçtiğimde yeni bir kafes alacağım bu arada o fotoğraflardaki tünekler ilk geldiğinde vardı 1 senedir ahşap tünek oyuncaklar ve Çelik kaplar kullanıyorum
Alacağım kafes

Geri