Pupa Mama Faydaları

mavisboncuk06

iyikus.com Üyesi
2 AYDIR MAMMAMİA mix full+full mama kullanıyorum kuşlarıma hafifden bi kızgınlık verdı başka bir faydasını göremedim

Pupa mamanın kzııştırıcı etkisi yüksekmi acaba ? ve sağlıklımı

Pupa kullanmadım ama büyük bir farklılık yaratacağını sanmıyorum. Pupa yerine pak, rotipet, belki bredmax gibi yerli mamalar ya da cede gibi kendini göstermiş markalar tercih etmek daha uygun olur

Oyla 0
Ben 3-4 marka denedim. Kuşların sade bile yediği beğendiğim mama cede oldu. Ancak pupada duyup merak ettiğim bir ürün kullandıktan sonra nasıl bir etkisi oldu kuşlar yedimi bir tanıtım yaparsanız guzel olur.

Oyla 0
pupa mama'yı firmanın kendi sitesinden sipariş verdim, kargo ücreti almıyorlar, kullanınca ayrıca yazarım. ülkemizin önde gelen endüstriyel yem üreticilerinden Esyem firmasının ürünü, umarım iyi çıkar

Oyla 0
2 AYDIR MAMMAMİA mix full+full mama kullanıyorum kuşlarıma hafifden bi kızgınlık verdı başka bir faydasını göremedim

Pupa mamanın kzııştırıcı etkisi yüksekmi acaba ? ve sağlıklımı
Pupa fason ekmek dolu bir ürün 1 mamaimix bosa para verme tarifini vereyim sen yap kullaniosan versele lega gerisi bos düsünsene birinin kg si 70 tl digerinin ki 20 30 lira versele lega mamaları bildigim kadari ile mamalarına patent almio sebebine gelince patend aldigi zaman iceriklerini bire bir yazmak zorunda icindekiler kisminda yazanlar o ürünün % 30 luk kısmı gerisini sen düsün kardesim ben ne diyim daha :) ha ucuz olsun ama kizistirayim diosan taktik su cok az havuc tohumu cok az kenevir tohumu biraz nijer rofein e50 selenyumlu kizistirici bunlari kullan kusun kafesi dar gelecek ha yine olmadi der isen baska bir sey önere bilirim

Oyla 0
Ekmek i kurut galeta sekline getir onuda yer kardesim hemde bayila bayila yerler :)

Oyla 0
faydası nedir abi ? teşekkür ediyorum
Sorun orda ya ekmek kus icin zararli bir üründur yoksa benim pupa ile yada mamamia ile bir problemim yok versele leganin üreticiside degilim :) ama hani cok kaliteli bir mama degiller pupanin paketi 8 ila 11 lira arasinda petshoplara girisi var gerisini sen düsün :) ben düsünemiom :)

Oyla 0
Sorun orda ya ekmek kus icin zararli bir üründur yoksa benim pupa ile yada mamamia ile bir problemim yok versele leganin üreticiside degilim :) ama hani cok kaliteli bir mama degiller pupanin paketi 8 ila 11 lira arasinda petshoplara girisi var gerisini sen düsün :) ben düsünemiom :)
:D :) pupa'da ekmek fazla mı mevcut ben dikkat etmemiştim abi

Oyla 0
pupa mama'yı firmanın kendi sitesinden sipariş verdim, kargo ücreti almıyorlar, kullanınca ayrıca yazarım. ülkemizin önde gelen endüstriyel yem üreticilerinden Esyem firmasının ürünü, umarım iyi çıkar
Kullanmıştım daha önce, hoş bir kokusu var, gerçi benimki yemedi ama orası ayrı konu.?

Oyla 0

ürün ulaştı , bebe bisküvisini ezip içine biraz tohum ve aktar ürünleri serpiştirilmiş gibi, emin olmak için bir parça yedim kıtır kıtır cicibebe

marka takıntısı olmayan hatta gayet vasat ürünler kullanan biri olarak yorumum bu kadar

20210402_211158.jpg

Oyla 0
ürün ulaştı , bebe bisküvisini ezip içine biraz tohum ve aktar ürünleri serpiştirilmiş gibi, emin olmak için bir parça yedim kıtır kıtır cicibebe
Görseldeki gibiydi değil mi mama?
1617391396175.png
marka takıntısı olmayan hatta gayet vasat ürünler kullanan biri olarak yorumum bu kadar
@neanderthalensis hocam her seferinde bahsediyorsun bu vasat ürünleri, ne acaba bunlar merak ettim doğrusu..:unsure:

Oyla 0
Geri