Pupa Mama Faydaları

mavisboncuk06

iyikus.com Üyesi
2 AYDIR MAMMAMİA mix full+full mama kullanıyorum kuşlarıma hafifden bi kızgınlık verdı başka bir faydasını göremedim

Pupa mamanın kzııştırıcı etkisi yüksekmi acaba ? ve sağlıklımı

Görseldeki gibiydi değil mi mama?
Ekli dosyayı görüntüle 15295

@neanderthalensis hocam her seferinde bahsediyorsun bu vasat ürünleri, ne acaba bunlar merak ettim doğrusu..:unsure:

amacımın ürünü kötülemek olmadığını ifade etmek için özellikle yazıyorum onu. ben eleştirirken üzülüyorum açıkçası, elinde her türlü teknoloji , laboratuvar ve sermaye imkanı olan yerli firmalarımız bunlar, çok daha iyisini yapabilirler

Oyla 0
amacımın ürünü kötülemek olmadığını ifade etmek için özellikle yazıyorum onu. ben eleştirirken üzülüyorum açıkçası, elinde her türlü teknoloji , laboratuvar ve sermaye imkanı olan yerli firmalarımız bunlar, çok daha iyisini yapabilirler
Peki bu yerli sekansı içerisinde belirttiğiniz tarzdaki imkanlarını doğru kullanan bir firma marka var mı önerebileceğiniz ?

Oyla 0
Peki bu yerli sekansı içerisinde belirttiğiniz tarzdaki imkanlarını doğru kullanan bir firma marka var mı önerebileceğiniz ?

mamaları bilmiyorum ama yem premikslerinde tarımsan, probiacti , refarm, depovit güvenilir firmalardır bence. özellikle refarm hammadde ve üretim standardı konusunda çok iyidir.

Oyla 0
Görseldeki gibiydi değil mi mama?
Ekli dosyayı görüntüle 15295

@neanderthalensis hocam her seferinde bahsediyorsun bu vasat ürünleri, ne acaba bunlar merak ettim doğrusu..:unsure:
Bu pupa değil. Pupa daha çok öğütülmüş mısır taneleri ve bisküvi ağırlıklı bir mama görünümünde. Pullu yapıda.

Pak mama var. Rotipetin de bazı ürünleri.

Oyla 0
Geri