Quik marka kuş maması nasıl verilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MiniKuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MiniKuş

Veteran
Bugün gerwit-w alırken yanında quik markasının kus mamasinida aldım. Versele laganın maması hoşuma gitmedi pek.

Ben bu mamayı nasıl vereceğim. Mama direk yumurta kokuyor. Içine sebze dogradigimda mama nemlenmiyor hala kuru kalıyor.

Bugün gerwit-w alırken yanında quik markasının kus mamasinida aldım. Versele laganın maması hoşuma gitmedi pek.

Ben bu mamayı nasıl vereceğim. Mama direk yumurta kokuyor. Içine sebze dogradigimda mama nemlenmiyor hala kuru kalıyor.
Normal mamasını küçük mamalık veya çay tabağı gibi küçük bir tabağa koyun o yer zaten.

Oyla 0
Haaa sizin mamanız kendinden nemli mamalardan değilse ıslatın kendinden nemli olan sandım. Pardon kusura bakmayın. Eğer değilse ne kadar konuluyor bilmiyorum.

Oyla 0
Mamanın resmini atma şansınız var mı bildiğim kadarıyla quik maması nemli mama zaten. O yüzden nemlendirmeye gerek yok.

Oyla 0
Boyle birşey. Kurumu nemlimi onuda bilmiyorum. Quik'inki eminseniz nemli olduğuna o zaman nemlidir herhalde.
Bu linkte ki ürün mü?

Oyla 0
Bu linkte ki ürün mü?

Evet aynısı bunun.

Oyla 0
@Doğanay Y. Bu arada abi sen geçen haftalar rotipetin yeni maması pazartesi günü çıkacak demiştin çıktı mı? Ben bulamadım.
Rotipet ile bir sponsorluk yapabilir miyiz diye görüştük ama çıkmadı sonuç. Bu nedenle bu tip bir bilgiye eriştim ancak henüz sürülmemiştir muhtemelen. Denk gelirsem yazarım mutlaka.
Quiko mama kullanmadım ama bir miktar ılık su ile kabartmak mümkün olabilir.

Oyla 0
Quik mamayı ben kullandım gerçekten kokusu çok güzel ama kullanmanı önermem nemli olduğu için içinde mantar üreme riski yüksekmiş bide bir ara tadına bakmıştım bana çok şekerli gelmişti zaten sonrada vermedim ama verdiğimde kuşum çok güzel yiyordu çok seviyordu ama şekerlidir diye vermiyordum

Oyla 0
Quik mamayı ben kullandım gerçekten kokusu çok güzel ama kullanmanı önermem nemli olduğu için içinde mantar üreme riski yüksekmiş bide bir ara tadına bakmıştım bana çok şekerli gelmişti zaten sonrada vermedim ama verdiğimde kuşum çok güzel yiyordu çok seviyordu ama şekerlidir diye vermiyordum
Denemek için aldım. Zaten kasım 20 üretim tarihi hemen birşey olmaz herhalde. Siz nasıl kullanıyordunuz bu mamayı? Islatarak mı?

Oyla 0
Rotipet ile bir sponsorluk yapabilir miyiz diye görüştük ama çıkmadı sonuç. Bu nedenle bu tip bir bilgiye eriştim ancak henüz sürülmemiştir muhtemelen. Denk gelirsem yazarım mutlaka.
Quiko mama kullanmadım ama bir miktar ılık su ile kabartmak mümkün olabilir.
Keşke sponsorluk olsaydı. Belki bizde birşeyleri ucuza alırdık. :D

Oyla 0
Denemek için aldım. Zaten kasım 20 üretim tarihi hemen birşey olmaz herhalde. Siz nasıl kullanıyordunuz bu mamayı? Islatarak mı?
Ben ıslatmıyordum zaten nemli diye içine yumurta kabuğu tozu, kızıl dal darı, yeşillik, biraz da yeminden katıyordum çok seviyordu bu şekilde yaptığımda ,tabi içerik zenginleştirilebilir

Oyla 0
Geri