Quik marka kuş maması nasıl verilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MiniKuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MiniKuş

Veteran
Bugün gerwit-w alırken yanında quik markasının kus mamasinida aldım. Versele laganın maması hoşuma gitmedi pek.

Ben bu mamayı nasıl vereceğim. Mama direk yumurta kokuyor. Içine sebze dogradigimda mama nemlenmiyor hala kuru kalıyor.

ben şu an quik kullanıyorum , koli halinde 10 paketi cok ucuza gelmişti, paketler 100'er gr olduğu için bozulma derdi olmuyor. ama tabi ki versele laga'yla karşilaştırılamaz bence

3 çay kaşığı mamaya 1 çay kaşığı su ekleyip karıştırıyorum, suyu emmesi için 5 dk. bekleyip öyle veriyorum.

Oyla 0
ben şu an quik kullanıyorum , koli halinde 10 paketi cok ucuza gelmişti, paketler 100'er gr olduğu için bozulma derdi olmuyor. ama tabi ki versele laga'yla karşilaştırılamaz bence

3 çay kaşığı mamaya 1 çay kaşığı su ekleyip karıştırıyorum, suyu emmesi için 5 dk. bekleyip öyle veriyorum.
Ben zaten versele laga kullanıyordum ama nedense kuş beğenmiyor pek ne yaptıysam az yiyor. Quik markasınıda denemek için aldım. 10 paketli olanın linkini atabilir misiniz? Memnun kalırsam denemek isterim.

Oyla 0
12 adet pardon. quik kuş maması 100 gr × 12 adet yazarsanız ucuza bulursunuz. ben bu tür ürünleri pek kullanmıyorum, içinde unlu mamül ve ilave şeker var. ama acemi bir çiftimin ilk kuluçkasında 6 yavrusu oldu beslemekte zorlanmasınlar diye kullanıyorum.

Oyla 0
Geri