Herkese merhaba. Kuşumda solunum sikintisi var Röhnfried Atemfre sipariş ettim ama üzeinde 1litre su üzerinden ne kadar kullanilacaği yaziyor. Yarim suluğa (50cc) kaç damla eklemem gerekir. Yardımcı olursaniz sevinirim.
1 litreye 10 ml diye belirtilmiş.100 cc suluğa 1ml yani (tam dolu insülin enjektörü) kadar olur.Bu da yaklaşık 18-20 damlaya denk geliyor.Ama bu doz güvercinler için verilmişte olabilir.Herkese merhaba. Kuşumda solunum sikintisi var Röhnfried Atemfre sipariş ettim ama üzeinde 1litre su üzerinden ne kadar kullanilacaği yaziyor. Yarim suluğa (50cc) kaç damla eklemem gerekir. Yardımcı olursaniz sevinirim.
1 litreye 10 ml diye belirtilmiş.100 cc suluğa 1ml yani (tam dolu insülin enjektörü) kadar olur.Bu da yaklaşık 18-20 damlaya denk geliyor.Ama bu doz güvercinler için verilmişte olabilir.Herkese merhaba. Kuşumda solunum sikintisi var Röhnfried Atemfre sipariş ettim ama üzeinde 1litre su üzerinden ne kadar kullanilacaği yaziyor. Yarim suluğa (50cc) kaç damla eklemem gerekir. Yardımcı olursaniz sevinirim.
Evet doğru güvercin için de olabilir çok teşekkür ederim.1 litreye 10 ml diye belirtilmiş.100 cc suluğa 1ml yani (tam dolu insülin enjektörü) kadar olur.Bu da yaklaşık 18-20 damlaya denk geliyor.Ama bu doz güvercinler için verilmişte olabilir.
Doz biraz daha azaltılıp verilebilir belki muhabbet için.Rica ederim,geçmiş olsun.Evet doğru güvercin için de olabilir çok teşekkür ederim.