Röhnfried Usne Gano

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hazal

Yönetici
Moderatör
Bu ürünü daha önce kullanan var mı acaba? Kardeşim Bulut için bir kaç şey alırken bunu da sipariş etmiş.Kısaca kekik ve bitkisel özlü doğal antibiyotik ve bakteri engelleyici diye geçiyor açıklamada.Ben zaten arada kekik çayı veriyordum ama almış artık.Haftada 2-3 kez kullanım önermişler fakat o kadar sık vermem.Ne aralıkla kullanmamı önerirsiniz?

Şaka bir yana ürünleri tek tek inceleyip tanıtacak vakit bulamıyorum. Biri benim adıma yaparsa sorulan sorulara cevap vereceğim. Deneme yollu biliyorsun bizde her şey. Yani şuraya bakar mısın ne ararsan var ama kullandığım 4-5 kalem ürün vallahi. Çok pahalı markalar yatıyor...
Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi sağ tarafın ilaç grubum hariç hiçbir kıymeti yok.image.jpgimage.jpg

Oyla 0
Ben sana ucuz ve etkilisini söyleyim mi hocam. Royal :) marka takıntısını aşmak lazım.

Faruk bu royalin ürünlerine bakarken iki yerli firma daha keşfettim reva ve farmavet, ufkum açıldı resmen :) Öyle güzel içerikli ürünler varki ve öyle uygun fiyatlara satıyorlarki çok şaşırdım. Daha sonra detaylı inceliyeceğim bu firmaları. Ama sizinlede paylaşmak istedim, sizde bir bakarsınız ürünlere...

Firma web siteleri;

royalilac com/tr
reva com tr
farmavet com tr

Ürünleri satan web siteler;

ciftciyik com
tarimgaraj com

n11'de falanda var gerçi :)

@Doğanay Y. @Farukk

Oyla 0
Ben henüz kullanmıyorum o ürünleri ama farukk'a gittiğimde gördüm. Olması gerektiği gibi görünüyorlar ve kapları çok güzel.

Oyla 0
Ben henüz kullanmıyorum o ürünleri ama farukk'a gittiğimde gördüm. Olması gerektiği gibi görünüyorlar ve kapları çok güzel.

vetasupra.jpg
vetasupra içerik.png

Bak şu ürün 50 grlık bir ürün ve fiyatı 10 lira :) Şaka gibi resmen. Bunun yarısı kadar yani 25 grlık bir versele laganın 70 lira olduğunu düşünelim ;)

Oyla 0
Ekli dosyayı görüntüle 7930
Ekli dosyayı görüntüle 7931

Bak şu ürün 50 grlık bir ürün ve fiyatı 10 lira :) Şaka gibi resmen. Bunun yarısı kadar yani 25 grlık bir versele laganın 70 lira olduğunu düşünelim ;)
Bunların hepsi bomba içerik maşallah daaa işte benim şu an güvenip önerebildiğim royal. Bu üründen sonra hiçbir ürüne çalışmaz demem. Zaten benim inandığım şekliyle, hepte söylediğim gibi, tek bir doğru yok yani deneye deneye buluyoruz. İçeriğini beğendim. Ben likit ürünleri kullanmayı tercih ediyorum ama bir bakıp inceleyeceğim.
Gariptir yani müşteri hizmetleri felanda ilgileniyor :D royali ilk aradığımda sekreter bana veterinerlerden birinin numarasını vermişti. Muhtemelen bunlarda öyledir

Oyla 0
Oyla 0
Geri