Sümeyya S.
iyikus.com Üyesi
Hayır yumurta yok cereyanda kaldı birde mantar başlangıcı var sadece birde hasta olsa gozlerinden anlaşılır mıMerhaba gözde sorun görünmüyor yumurta varmı kuşunuzda
Suyuna hangi ilacı koydunuz?Net 4 5 tane dışkı fotosu ve kuşun videosunu youtube ya da streamable üzerinden atarsanız daha detaylı cevap verecektir hocalarımız.Geçmiş olsun.Hayır yumurta yok cereyanda kaldı birde mantar başlangıcı var sadece birde hasta olsa gozlerinden anlaşılır mı
Gözlerinden anlaşılmaz kabarık durur dışkı değişir ortam ısınıni artırıniz hangi ilacı kullandınızHayır yumurta yok cereyanda kaldı birde mantar başlangıcı var sadece birde hasta olsa gozlerinden anlaşılır mı
Teşekkür ederimSuyuna hangi ilacı koydunuz?Net 4 5 tane dışkı fotosu ve kuşun videosunu youtube ya da streamable üzerinden atarsanız daha detaylı cevap verecektir hocalarımız.Geçmiş olsun.
İstisna vardır ama genelde pet shopta satılan vitaminler pek faydalı olmaz hatta zararı bile olabilir.Uzun süredir videodaki gibiyse bence durumu kötü.Cereyan muhabbet kuşları için en tehlikeli şeylerden biri.Fırsatınız varsa veterinere götürseniz çok iyi olur.İlacın ismini bilmiyorum dün petshopa gittik şırıngayla bir ilac verdi cereyanda kaldıysa çoğunu suyuna koyun dedi.
Dışkı resmi bu da
Bugün sadece böyleydi yem yiyor tunekte de durabiliyor aslında ama kafesin dibine gidiyor yine deİstisna vardır ama genelde pet shopta satılan vitaminler pek faydalı olmaz hatta zararı bile olabilir.Uzun süredir videodaki gibiyse bence durumu kötü.Ceyeran muhabbet kuşları için en tehlikeli şeylerden biri.Fırsatınız varsa veterinere götürseniz çok iyi olur.
Tüy döneminde olduğunu fark etmedim.Durumu kötü diyerek yanlış bilgi verdim sanırım,kusura bakmayın.İpek hocamın dediği gibi tüy döneminde olduğu için böyle olabilir.Yem yemesi de iyiye işaret.Bugün sadece böyleydi yem yiyor tunekte de durabiliyor aslında ama kafesin dibine gidiyor yine de
Teşhisi kim koydu verilen ilaçlar nelerdirTeşekkür ederim cevaplar için kursak mantarı olmuş ilaçlar aldık hem mantar için hem de cereyanda kaldığı için onları kullanıyoruz
Probiyotik diğerleri de mantar için ismini bilmiyorum petshopa götürdüm veterinerler iyi bakmıyor bizim burada alanımız değil deyipTeşhisi kim koydu verilen ilaçlar nelerdir
Arayıp isimlerini öğrenebilir misiniz ilaçların.Petshopta teşhisi koyan ve ilaçları yazan kişi ne kadar bilgili bilmiyorum ama teyit etmekte fayda var.Peçete üzerinde dışkısını atın @Doğanay Y. @neanderthalensis hocalarım da teyit ederse kullanın bence.Probiyotik diğerleri de mantar için ismini bilmiyorum petshopa götürdüm veterinerler iyi bakmıyor bizim burada alanımız değil deyip
Ogrenebilirsem yazarım burayaArayıp isimlerini öğrenebilir misiniz ilaçların.Petshopta teşhisi koyan ve ilaçları yazan kişi ne kadar bilgili bilmiyorum ama teyit etmekte fayda var.Peçete üzerinde dışkısını atın @Doğanay Y. @neanderthalensis hocalarım da teyit ederse kullanın bence.
Ölür mü peki kuşum ama daldarı yiyebiliyor ballı kraker de yiyor. Buna rağmen ölür müpetshopun verdiği ilacin ismini ögrenmeniz pek mumkun görunmuyor.
kuşun durumu kötü
vakit kaybetmeden herhangi bir veteriner kliniğinden enrofloksasin etken maddeli antibiyotik satin alınız
Ölür mü peki kuşum ama daldarı yiyebiliyor ballı kraker de yiyor. Buna rağmen ölür mü