Sağlıklı gibi mi duruyor?

Sümeyya S.

iyikus.com Üyesi
Kuşum cereyanda kaldı suyuna ilaç sıktık aynı zamanda mantar başlangıcı var onun içinde sabah akşam krem sürüyoruz. Dün tuneginde duruyorken bugün kafesin dibinde uyuyor. Fotoğraf ekledim gözleri sağlıklı kuş gözleri gibi mi?

Ölür mü peki kuşum ama daldarı yiyebiliyor ballı kraker de yiyor. Buna rağmen ölür mü
İştahsızsa dal darı verebilirsiniz ama bu dönemde ballı kraker ya da dal darı yerine yemini yemesi daha sağlıklı olur.Ölür mü diye düşünmeyin elinizden geleni yapıp,hocalarımızın dediklerine de uyarsanız inşallah iyileşir miniğimiz.

İştahsızsa dal darı verebilirsiniz ama bu dönemde ballı kraker ya da dal darı yerine yemini yemesi daha sağlıklı olur.Ölür mü diye düşünmeyin elinizden geleni yapıp,hocalarımızın dediklerine de uyarsanız inşallah iyileşir miniğimiz.
İnşallah biraz önce oyun bile oynadı sabaha göre biraz daha iyi gibi

ix7ql8h.jpg bu kuşumun yeni fotoğrafı sizce şuan nasıl sabaha göre
hala kritik maalesef :( Gözler küçüldüğünde ayaklar dar bir duruş sergilemeye başladığında ve tabanda hasta görünümle beklemeler yaptıklarında hiç düşünmeden veterinere götürülmeli veya eminseniz sorundan nokta atışı ilaç kullanmalısınız. Bir miktar geç kalındığı için evde uygulanacak çözümler riskli olabilir :(

hala kritik maalesef :( Gözler küçüldüğünde ayaklar dar bir duruş sergilemeye başladığında ve tabanda hasta görünümle beklemeler yaptıklarında hiç düşünmeden veterinere götürülmeli veya eminseniz sorundan nokta atışı ilaç kullanmalısınız. Bir miktar geç kalındığı için evde uygulanacak çözümler riskli olabilir :(
Streamable Video bugün böyle hareketler yaptı da veterinerler bakmıyor bakan birkaç tane buldum onlarda kuşlara yanlış ilaçlar vermişler birkaç kuşu öldürmüşler korkuyorum o yüzden. Mantar için mantar kremi kullanıyorum petshopta satilanlardan ama trosyd kremi daha etkili deniliyor düşünceleriniz nedir bu krem hakkında

Doğrudan mantar kremi trosyd bu nedenle etkisi daha belirgin ve hızlı olur. Ancak temel sorununuz mantardan fazlası. Ben olsam baytril %2,5 başlardım

Geri