Sümeyya S.
iyikus.com Üyesi
İştahsızsa dal darı verebilirsiniz ama bu dönemde ballı kraker ya da dal darı yerine yemini yemesi daha sağlıklı olur.Ölür mü diye düşünmeyin elinizden geleni yapıp,hocalarımızın dediklerine de uyarsanız inşallah iyileşir miniğimiz.Ölür mü peki kuşum ama daldarı yiyebiliyor ballı kraker de yiyor. Buna rağmen ölür mü
Teşekkür ederimöncelikle sakin olun
kuş son aşamaya gelmiş gibi durmuyor. yemesi de iyiye işaret
size tavsiyem, yazdığim ilacı yarin temin edin
İnşallah biraz önce oyun bile oynadı sabaha göre biraz daha iyi gibiİştahsızsa dal darı verebilirsiniz ama bu dönemde ballı kraker ya da dal darı yerine yemini yemesi daha sağlıklı olur.Ölür mü diye düşünmeyin elinizden geleni yapıp,hocalarımızın dediklerine de uyarsanız inşallah iyileşir miniğimiz.
ix7ql8h.jpg bu kuşumun yeni fotoğrafı sizce şuan nasıl sabaha görenormalde ben bu kuşa direkt enrofloksasin tavsiye etmem, ancak ilaç temin etme tecrübenizin olmaması ve cevrenizde kuştan anlayan veteriner bulunmaması nedeniyle olumsuz bir durumda geç kalabilirsiniz
hala kritik maalesef Gözler küçüldüğünde ayaklar dar bir duruş sergilemeye başladığında ve tabanda hasta görünümle beklemeler yaptıklarında hiç düşünmeden veterinere götürülmeli veya eminseniz sorundan nokta atışı ilaç kullanmalısınız. Bir miktar geç kalındığı için evde uygulanacak çözümler riskli olabilirix7ql8h.jpg bu kuşumun yeni fotoğrafı sizce şuan nasıl sabaha göre
Streamable Video bugün böyle hareketler yaptı da veterinerler bakmıyor bakan birkaç tane buldum onlarda kuşlara yanlış ilaçlar vermişler birkaç kuşu öldürmüşler korkuyorum o yüzden. Mantar için mantar kremi kullanıyorum petshopta satilanlardan ama trosyd kremi daha etkili deniliyor düşünceleriniz nedir bu krem hakkındahala kritik maalesef Gözler küçüldüğünde ayaklar dar bir duruş sergilemeye başladığında ve tabanda hasta görünümle beklemeler yaptıklarında hiç düşünmeden veterinere götürülmeli veya eminseniz sorundan nokta atışı ilaç kullanmalısınız. Bir miktar geç kalındığı için evde uygulanacak çözümler riskli olabilir
Başka ne gibi sorunu var sizce petshop bitmiş kuş demişti dün ama bugün daha iyi gibi geldi ilaçlarını ictikten sonra daDoğrudan mantar kremi trosyd bu nedenle etkisi daha belirgin ve hızlı olur. Ancak temel sorununuz mantardan fazlası. Ben olsam baytril %2,5 başlardım
Teşekkürler inşallah iyi olurAnlık iyi görünüşüne aldanmayın hocam. Mutlaka ilaç tedavisi görmeli.