Videoyu paylastim burda mama verdigimiz için ilk basta yerde duruyor genelde tunekte durur- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
İlk videoyu bugün çektim triflucanı 2 gündür kullanıyorum ama bir etkisi yok yem yemiyor su içmiyor sürekli uyuyor
katılıyorum bende. Bir sorunda şu ki mamaların içerisinde ki şeker oranı + triflucan kombini.sulphamezathine maalesef gereksiz yere ve çok uzun süre kullanılmış. normalde yeni ilaca başlamadan önce kuşu 3-5 gün dinlendirmek gerekir. ancak kuşun durumu çok kötü ve beklemeye vakti yok, kritik eşiği geçmiş, artik tedaviye yanıt alamayabilirsiniz. ilaveten yeni başlayacağınız ilaç kuşa ağır da gelebilir. özetle , önerimi uygulama konusunda sorumluluk size aittir
ben olsam acilen enrofloksasin etken maddeli antibiyotik başlarım. veteriner kliniklerinde satılır
ilaveten , triflucanı günde 1 damlaya düşürebilirsiniz
Evet onu bulmanız gerekiyor. Tollisan amphoteracin b alınabilir. Onu kullanırken de iyi bir probiyotikle destekli kullanmanız gerekiyor. Röhnfried entrobac almanızda fayda varTriflucan yerine Amphoteracin b versem peki kuruma için en etkili denilen ilaç oymuş
Triflucan yerine Amphoteracin b versem peki kuruma için en etkili denilen ilaç oymuş
Peki antibiyotiği kaç gün kullanmam lazım