Sarı darıyı sindirememe

bilememben

iyikus.com Üyesi
Merhaba.
Muhabbet kuşumun önceden dışkısında hep yem tanesi oluyordu.
Uzun bir süre de Versele Laga kullanmıştım ve onda sarı darı oranı fazlaydı.
Benelux yeme geçiş yaptığımda ise bu sorun çözülmüştü ama artık Benelux yem hiçbir yerde bulunmuyor.
Geçenlerde Garden Mix aldım denemek için ama onu da kuşum sindiremiyor.
Sarı darı oranı az olan iyi bir yem var mıdır başka?

Merhaba.
Muhabbet kuşumun önceden dışkısında hep yem tanesi oluyordu.
Uzun bir süre de Versele Laga kullanmıştım ve onda sarı darı oranı fazlaydı.
Benelux yeme geçiş yaptığımda ise bu sorun çözülmüştü ama artık Benelux yem hiçbir yerde bulunmuyor.
Geçenlerde Garden Mix aldım denemek için ama onu da kuşum sindiremiyor.
Sarı darı oranı az olan iyi bir yem var mıdır başka?
Merhaba, bütçenize çok yüklü olmazsa şuan en iyi yem "Versele Laga Prestige Euro Champ Jo Mannes Japon Darılı Muhabbet Yemi"
Eğer biraz zorlar derseniz de "King Profesyonel %40 Aspurlu Karışık Muhabbet Kuşu Yemi" tercih etmelisiniz. Benelux karışıma en yakın king şuan ancak versele laga jo mannes paketi daha zengin içerikli.

Merhaba, bütçenize çok yüklü olmazsa şuan en iyi yem "Versele Laga Prestige Euro Champ Jo Mannes Japon Darılı Muhabbet Yemi"
Eğer biraz zorlar derseniz de "King Profesyonel %40 Aspurlu Karışık Muhabbet Kuşu Yemi" tercih etmelisiniz. Benelux karışıma en yakın king şuan ancak versele laga jo mannes paketi daha zengin içerikli.
Versele Laga'nınki sanırım sadece petmarketburada'da satılıyor ve 1kg alsam 45 lira tutuyor, 45 liralık ürüne 30 lira kargo ücreti çıkıyor ve bu çok saçma. :(
O yüzden oradan almak istememiştim, Garden Mix'e de iyi dedikleri için aldım ama kuşuma iyi gelmedi.
Artık kargo parasını falan umursamadan alacağım iyi olanından.
Teşekkür ederim.
Bir sorum daha olacak aslında.
Kuşum hep kafesinde oturmak istiyor.
5 yaşında neredeyse ve sağlık sorunu da yok bildiğim kadarıyla.
Kafesine çok bağlı, kapısını açıyorum ama çıkmıyor. Çıktığında da gezmiyor fazla, hemen geri giriyor. Kafesindeki salıncağı çok seviyor, onu da kafesten alıyorum ama yine gidip kafese giriyor.
Yaşıyla alakalı bir durum mudur bu?

Versele Laga'nınki sanırım sadece petmarketburada'da satılıyor ve 1kg alsam 45 lira tutuyor, 45 liralık ürüne 30 lira kargo ücreti çıkıyor ve bu çok saçma. :(
O yüzden oradan almak istememiştim, Garden Mix'e de iyi dedikleri için aldım ama kuşuma iyi gelmedi.
Artık kargo parasını falan umursamadan alacağım iyi olanından.
Teşekkür ederim.
Bir sorum daha olacak aslında.
Kuşum hep kafesinde oturmak istiyor.
5 yaşında neredeyse ve sağlık sorunu da yok bildiğim kadarıyla.
Kafesine çok bağlı, kapısını açıyorum ama çıkmıyor. Çıktığında da gezmiyor fazla, hemen geri giriyor. Kafesindeki salıncağı çok seviyor, onu da kafesten alıyorum ama yine gidip kafese giriyor.
Yaşıyla alakalı bir durum mudur bu?
Eğer sipariş geçmediyseniz 5 kg almanızı öneririm. Biraz uzun süre gidecektir size ancak yeni yem temini bu ürün için gecikebilir.
Kafes bildiğiniz gibi onların evi ve en güvenli bölgeleri. Bir miktar dışarıya karşı olumsuz izlenimleri olabilir. Bunun haricinde bunu bir sorun olarak görmemek gerekiyor. Kuş karakterleri oldukça değişken :/

Geri