Sebep iç veya dış parazit olabilir mi?

Beyzanurr

Forum Sakini
İstemeden kanat çırpma hareketine sebep olur mu parazitler? Üzerine bir şey konmuş gibi artırmaya çalışmasi ya da kanadı istemeden tik gibi hareketler yaptığından dolayı ordan oraya uçması bunu gösterebilir mi acaba? Bi kuş var sık sık bu hareketleri yapmaya başladı. Yanına konulan diğer kuşun da yapmaya başladığını söylediler. Ben görmedim ama. Bulaşmış olabilir herhalde.

Olabilir belki. İki gün yalniz bırakıp başka bir şehre gitmiştim evdekiler pek ilgilenmiyor. Belki psikolojikse ondan da olabilir. Geldiğimden beri artmış olduğunu görüyorum çünkü. Önceden birkaç kez görmüştüm. Şimdi her gün yapmaya başladı
Eğer dışkıda bir bozukluk, yemesinde içmesinde bir problem yoksa öncelikle yerini evin en sakin yerine alıp uzaktan gözlemleyin, aynı hareketi yapıyor mu bir bakın bence.

Oyla 0
Siz iç dış parazitini yine de yapın lakin belki bir sorunu yoktur? Benimkilerden biri de heyecanlı bir kuş ve ne zaman bu hareketi yapsa evi 3 tur turluyor. Sizinki de özellikle salıkken bu hareketi yapıp uçuyor veya bir yere konduktan sonra yapıyorsa sadece heyecanlı bi yavrudur belki?

Oyla 0
Siz iç dış parazitini yine de yapın lakin belki bir sorunu yoktur? Benimkilerden biri de heyecanlı bir kuş ve ne zaman bu hareketi yapsa evi 3 tur turluyor. Sizinki de özellikle salıkken bu hareketi yapıp uçuyor veya bir yere konduktan sonra yapıyorsa sadece heyecanlı bi yavrudur belki?
Olabilir inşallah öyledir :)

Oyla 0
Geri