Tatilim bitti ve biraz önce döndüm, görüşleriniz için teşekkür ederim. Ciko 2,5 gün evde yalnız kaldı, 4 adet yemlik fulldu, ayrıca iki tane de ufak kapakta kafes tabanına ilave yaptım, gerçi sadece bir yere yumulmus, iki suluk doldurup bıraktım, ikisi de azalmış gibi gördüm. Kafesi temiz bıraktığım için yaptığı diskilari incelediğimde biraz sıvı diskilar gördüm, gerçi güncel dışkısına baktığımda normal formdaydi ama fırsattan istifade elektrolitli su verdim şimdi ilk kez. Kafes tabanındaki peçete ve kagitlarla ilgili olarak da, normalde kafesin ızgarası ile tabanı arasında epey mesafe var erismesi çok zor olduğu için temizlemede kolaylık sağlaması için bu şekilde yapıyorum, benim ihmalimden dolayı köşeyi kapatmak için peçete ilave etmiştim onu çekmiş kemirmis, sorun devam etmiyor erişemiyor onlara.
İlaveten, cikoyu ilk gözlemlerime göre şimdilik çok sessiz sakin, normalde bağırır konuşur modda olması gerekirken su an için cik cik modunda takılıyor. Saldım biraz onu oynadık uçtu falan, biraz sinirli gibi görünüyor ısırma davranışları sergiledi, bir de iki kez kuyruk titretme hareketi yaptığını fark ettim bu biraz beni kuskulandirdi.