Sena Nur EVİRGEN

Selamlar! Birçok muhabbet kuşum oldu. En uzun yaşayan ve gönül bağımın en derin olduğu kuşum Şüşü 6 yaşına girecek, onu annemle bırakmak zorunda kaldım taşındığım için. İnanılmaz insan canlısı ve bana muhabbet kuşlarının gerçekten konuşabildiğini öğreten bir kuş. Ömrü uzun olsun :love: Fotoğraflarını eklediğim diğer kuşum Çiko, Kasım 2023'ten beridir benimle. Yaklaşık 2.5 yaşında bir erkek. Hayatımda karşılaştığım hem en uysal hem de en inatçı kuş :D 1 sene geçti fakat hala elime dahi gelmiyor, yanına yaklaşınca pııırrrrr... Kafes kapısını kapatmayı hiç sevmiyorum, o da kitaplığı kendine mesken belledi. Günlük okumalarını yapıp kafesine geçiyor :p ne yapsam da kendimi sevdiremedim ona. Genel anlamda canlı bir kuş ama kendi halinde takılıyor. Sınırları olan bir karakter. Dokunabiliyorum ama rahatsız olduğu her halinden belli, o yüzden ona saygı duyuyorum ve uzaktan seviyorum. Ama bu haline içten içe üzülmeye başladım. Yanına dişi bir kuş alma fikrim var, belki onu kendime alıştırırsam Çiko da bana gelir. Parayla herhangi bir hayvan almak prensibim değil, bir de yavru olsun istiyorum. Bakalım, umarım karşıma çıkarsa bir sahiplendirme evereceğim benim oğlanı:love:WhatsApp Image 2025-01-20 at 1.41.10 PM.jpegWhatsApp Image 2025-01-20 at 1.41.23 PM.jpeg

Son düzenleme:
Selamlar! Birçok muhabbet kuşum oldu. En uzun yaşayan ve gönül bağımın en derin olduğu kuşum Şüşü 6 yaşına girecek, onu annemle bırakmak zorunda kaldım taşındığım için. İnanılmaz insan canlısı ve bana muhabbet kuşlarının gerçekten konuşabildiğini öğreten bir kuş. Ömrü uzun olsun :love: Fotoğraflarını eklediğim diğer kuşum Çiko, Kasım 2023'ten beridir benimle. Yaklaşık 2.5 yaşında bir erkek. Hayatımda karşılaştığım hem en uysal hem de en inatçı kuş :D 1 sene geçti fakat hala elime dahi gelmiyor, yanına yaklaşınca pııırrrrr... Kafes kapısını kapatmayı hiç sevmiyorum, o da kitaplığı kendine mesken belledi. Günlük okumalarını yapıp kafesine geçiyor :p ne yapsam da kendimi sevdiremedim ona. Genel anlamda canlı bir kuş ama kendi halinde takılıyor. Sınırları olan bir karakter. Dokunabiliyorum ama rahatsız olduğu her halinden belli, o yüzden ona saygı duyuyorum ve uzaktan seviyorum. Ama bu haline içten içe üzülmeye başladım. Yanına dişi bir kuş alma fikrim var, belki onu kendime alıştırırsam Çiko da bana gelir. Parayla herhangi bir hayvan almak prensibim değil, bir de yavru olsun istiyorum. Bakalım, umarım karşıma çıkarsa bir sahiplendirme evereceğim benim oğlanı:love:Ekli dosyayı görüntüle 32137Ekli dosyayı görüntüle 32138
Böyle yazılar günümü güzelleştiriyor baştan sona hevesle okuyorum🌸
Tüyü kadar ömrü olsun.

Geri