SEVDA PAPAĞANI KULUÇKAYA NE ZAMAN BAŞLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elifaytekin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
Bizde çok heycanlıyız boş mu geçecek kuluçka dolu mu bakalım bekleyip göreceğiz 😊 yöneticimizin yönlendirmesiyle follukta olan 6 yumurtayı bıraktım şimdilik diğer iki yumurta alındı 🥹
Merhabalar bugün yumurta kontrolü yaptım . İki tanesi damarlanmış🥰 bir tanesi sırf kırmızı. Diğer üçü boş. Kırmızı olan da damarlanmak üzere mi acaba 🤔

Evet kırmızı olan da doludur %99 diğerleri de büyük ihtimalle doludur 😍 3 gün sonra tekrar kontrol edersiniz.
İnternetten yumurta gelişimi görsellerine baktım en son gelişimde kırmızı gösteriyor. Acaba ilk yumurtalardan mı kırmızı olan. 27 kasımda yumurtlamaya başlamıştı çünkü 🥹 acemi anne dedik maaşallah çıkaracak yavrularını inşallah🥰

bir hariç hepsi sağlıklı, dolacakmış gibi görünüyor. 2 tanesinin damarlanmasına sevindim.

Ö
bir hariç hepsi sağlıklı, dolacakmış gibi görünüyor. 2 tanesinin damarlanmasına sevindim.
Öncelikle herkese mutlu sağlıklı sevimli dostlarıyla güzel geçireceği nice seneler dilerim ❤️ Bugün tekrar yumurta kontrolü yaptım. Sanırım biz tüm yumurtaları dolduracağız 🫣 büyük damarlanan yumurta sayısı 4 oldu hatta bunlardan birisinin hareketleri bile gözle görülüyor. 🥰 Video çektim ama dosya büyük dediği için ekleyemiyorum. Fotoğrafını ekliyorum. Sayfamızda nasıl oluyor merak edenler görsün diye çekmiştim. İki tanesinden biri de çok küçük damarlı gibi emin değilim. Diğeri de ya boş ya da minicik bi embiryo gördüm. Hem heyecan hem telaş hem endişhe tüm duyguları yaşıyoruz 🥹

Ekli dosyalar

çok sevindim. Umarım hepsi çıkar sağlıklı şekilde. Gün içinde dişi kuş yuva dışındayken (eğer çok gergin değilse) 2 den fazla kontrol yapmayınız.

çok sevindim. Umarım hepsi çıkar sağlıklı şekilde. Gün içinde dişi kuş yuva dışındayken (eğer çok gergin değilse) 2 den fazla kontrol yapmayınız.
Yok hiç ellemiyoruz doğalına bırakıyoruz herşeyin 3 gün sonra tekrar kontrol edin denildiği için bakmıştım. Dişimiz maaşallah çok sakin ve uysal tecrübeli anne gibi davranıyor 🥰

Yok hiç ellemiyoruz doğalına bırakıyoruz herşeyin 3 gün sonra tekrar kontrol edin denildiği için bakmıştım. Dişimiz maaşallah çok sakin ve uysal tecrübeli anne gibi davranıyor 🥰
ben açıkçası günlük kontrollerden yanayım. Ancak kuştan kuşa göre davranış biçimimizi değiştirmemiz gerekiyor.

Merhabalar tekrar kontrol yaptım ve fark ettim ki önceki bilgilendirmemde 4 yazmışım damarlı yumurta sayısı 3. 😅Bugün daha da büyümüşler ve hepsi hareketli maaşallah🥰 diğer 3 ü boş gibi hatta boşlardan birinin içinde boncuk var gibi tıkırdıyor. Boş olanları almalı mıyım yoksa dursunlar mı ?

Merhabalar tekrar kontrol yaptım ve fark ettim ki önceki bilgilendirmemde 4 yazmışım damarlı yumurta sayısı 3. 😅Bugün daha da büyümüşler ve hepsi hareketli maaşallah🥰 diğer 3 ü boş gibi hatta boşlardan birinin içinde boncuk var gibi tıkırdıyor. Boş olanları almalı mıyım yoksa dursunlar mı ?
genelde en sağlıklı yumurta dizilimi çift sayılarda oluyor. 4 yumurta kalacak şekilde bırakılabilir.

genelde en sağlıklı yumurta dizilimi çift sayılarda oluyor. 4 yumurta kalacak şekilde bırakılabilir.
Bugünkü kontrolümde 2 boş yumurtayı aldım. 3 dolu bir boş şekilde 4 yumurta bıraktım. Dolulardan birinde ayağının oluştuğunu gördüm hareket ettiriyordu 🥹 inşallah sağlıklı şekilde gelirler 🤲🏼

Bugünkü kontrolümde 2 boş yumurtayı aldım. 3 dolu bir boş şekilde 4 yumurta bıraktım. Dolulardan birinde ayağının oluştuğunu gördüm hareket ettiriyordu 🥹 inşallah sağlıklı şekilde gelirler 🤲🏼
2026 nın ilk yavrusu geldiii. Dün bakamamıştım dün mü çıktı bugün mü bilmiyorum hafif tüylenme var sanki dün çıkmış gibi. Yumurtanın biri daha çatlıyor. Hiç rahatsız etmek istemedim sıcak tutsun yavrumuzu diye 🧿 inşallah diğer ikisi de sağlıcakla gelir 🥹

Ekli dosyalar

İkisinede maşaAllah,uzun ömürlü olsunlar.
Anne yavruyu besliyor mu?
Çok teşekkür ederiz inşallah sağlıkla büyürler az önce sonuncu da çıktı 3 olduk 🥰 boş yumurtayı da aldım. Evet besliyor çok şükür. Gözetimim altındalar 🥹

Ekli dosyalar

Geri