Herkese hayırlı geceler. Kafes siparısımı verdım. 4 lu göz olucak, ustu salma seklınde. Bursada oldgum için, gecen bir üretımhane zıyaret ve fıyat bılgısı aldım. Fiyatlar hakkında pek bılgım olmadgı için kararsız kaldım. Siz değerlı üstadlara sormak istiyorum. Jumbo yavru fıyatı 300 den baslıyor, jumbo damızlık takım 800-1000 tl arası. Show yavrusu 1000 tl den baslıyor tanesı, show takımda 4.000 ıle 8.000 bın arası. Benım amacım 2 show yavrusu almak erkek dısı, 2 yada 3 takımda jumbo damızlık. 1 1.5 yas arasıymıs jumbolar. Bılezıklı hepsı. Oradakı üretımcı, kusların kanlarının cok ıyı oldgunu söyluyor. Ve hepsının scr sini bılıyor. Yanı hangı kus hangısını n yavrusu, babası kım, annnesı dedesı kım vs gıbı. Ben uretımhaneye adım attgım andan taakı cıkana kadar 2 saaat gectı. İçerde bir gram kötu koku yoktu. Ve kuslar resmen buyuledı benı. Oradakı jumboları, dısarıda show dıye, kırık olanlarıda jumbo dıye pıyasada satıyorlardır emınım. Cunku kuslar çok ırı çok kalıplı. Internette ızledgım vıdolara bakıyorum da, uzaktan yakından alakası yok. Gercektenn kuslar cok hosuma gttı.benım, buradaki hocalarımdan rıcam şu olucak. Fıyatlar normalmı, pahalımı, yada ne duzeydedır. Baska bır uretımcıye gıtmedım, gıdesımde gelmiyor pek. Kafes yaptırdıgım yerın sahibinin tavsiyesi üzerıne gttım buraya. Cok sağlam ve kefıl olacagım bırısı demıstı. Ben dılımın döndgumce derdımı ızah etmeye çalıstım, konuyu yanlıs yere açtıysamda affola . Şimdıden çok teşekkür ediyorum..