tentürdiyot kullandım mikrop kapmaması için başka ne yapmalıyım acil yardımBabam zorla banyo yaptırmaya calıştı cıktıktan sonra arkası böyle kan vardı ne olduğunu anlamadım
Elime aldı ve banyo kabının içine koydu ondan sonra üstüne bölmeden biraz su tuttuk sonra cıkardık ama böyledi kuyruktan tutma olmadı ama yakalarken ışıgı kapatıp eline aldıMerhaba, öncelikle zorla banyo yapmanın sonucu bu nasıl olur kafamda canlandırmaya çalıştım muhtemelen zorla suya koymuş ise ve kaçarken kuyruğundan tutmuşsa tüy kopmuş olabilir muhtemelen şuan için o bölgede olan kanı temizleyin bir kaç güne düzelir kuşa zorla yapılan her müdahale strese davetiye çıkartır
Kendi kendine cıkması beklesek olmazmı peki canı yanar diye korkuyorum yoksa beklmek zararlımı olurKırılan ama çıkmayan tüyde olabilir yüksek ihtimal öyle o tüyü oradan çekmeniz gerekiyor hızlı bir şekilde
Yanlış bir hareket yapmak istemiyorum kanarken bir ağrı belirtisi göstermedi ama kanadınıda tam kapatmadı sağ fotoğrafta ortadaki tüy kırıldıZorlanan bir kan tüyü var belli ki.
Kanlı Tüyler ve Tedavi Süreci
Kanlı Tüyler ve Tedavi Süreci Kanlanmış tüyler evcil kuşlarımızda sıklıkla rastlanan sorunlardan bir tanesidir. Özellikle tüy değişim sürecinde dikkatle incelendiğinde bu tüyleri görmemiz muhtemeldir. Bu nedenle ara ara kuşlarınızı incelemek için temas halinde olmalısınız. Bazen bir kan tüyü...iyikus.com
Yanlış bir hareket yapmak istemiyorum kanarken bir ağrı belirtisi göstermedi ama kanadınıda tam kapatma
Teramisin krem kullandım iyi gelirmiMerhaba, öncelikle zorla banyo yapmanın sonucu bu nasıl olur kafamda canlandırmaya çalıştım muhtemelen zorla suya koymuş ise ve kaçarken kuyruğundan tutmuşsa tüy kopmuş olabilir muhtemelen şuan için o bölgede olan kanı temizleyin bir kaç güne düzelir kuşa zorla yapılan her müdahale strese davetiye çıkartır
İşte o kırılan tüyü çekiniz korkmanıza gerek yokYanlış bir hareket yapmak istemiyorum kanarken bir ağrı belirtisi göstermedi ama kanadınıda tam kapatmadı sağ fotoğrafta ortadaki tüy kırıldı
Evet iyi gelir yara olan içini kullanıyorsanızTeramisin krem kullandım iyi gelirmi
Yarın yapayım o zamn şuan krem sürdüm yarın yapsam olur dimi ?İşte o kırılan tüyü çekiniz korkmanıza gerek yok
Bana kalırsa acil müdahale önemli kan toplama durumu olabilir deri altında ben olsam hemen çekmiştim bir tane kırık tüy var değil mi?Yarın yapayım o zamn şuan krem sürdüm yarın yapsam olur dimi ?
Evet birtane ama maalesef mesajınızı yeni gördüm ama şimdi hemen müdahele edicemBana kalırsa acil müdahale önemli kan toplama durumu olabilir deri altında ben olsam hemen çekmiştim bir tane kırık tüy var değil mi?
Kuyrugu cektim cekmeden önce gazlı bezle temizlemeye çalıştım çektikten sonrada teramicin kremi kullandım ama orda pıhtı olmuş gitmedi oBana kalırsa acil müdahale önemli kan toplama durumu olabilir deri altında ben olsam hemen çekmiştim bir tane kırık tüy var değil mi?
o bölgede ki kanlı görünüm gittikten sonra bir görsel görmekte yarar var. Bazen tüy kırılması harici tam o bölgede tüylerinin ve dersinini bakımını yaptığı işlevsel bir beze var. Kimi zaman o beze enfeksiyon kapabiliyorKuyrugu cektim cekmeden önce gazlı bezle temizlemeye çalıştım çektikten sonrada teramicin kremi kullandım ama orda pıhtı olmuş gitmedi o
Kanlı görünüm gidince hemen mesaj atıcam.teşekkür ederim cok yardımcı oldunuz iyi bayramlaro bölgede ki kanlı görünüm gittikten sonra bir görsel görmekte yarar var. Bazen tüy kırılması harici tam o bölgede tüylerinin ve dersinini bakımını yaptığı işlevsel bir beze var. Kimi zaman o beze enfeksiyon kapabiliyor