Sıltan papağınımın arkası kanıyor

Sultan P

iyikus.com Üyesi
Babam zorla banyo yaptırmaya calıştı cıktıktan sonra arkası böyle kan vardı ne olduğunu anlamadım

Ekli dosyalar

• IMG_4570.jpeg
    IMG_4570.jpeg
    220.1 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_4572.jpeg
    IMG_4572.jpeg
    242.9 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_4571.jpeg
    IMG_4571.jpeg
    219.7 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba, öncelikle zorla banyo yapmanın sonucu bu nasıl olur kafamda canlandırmaya çalıştım muhtemelen zorla suya koymuş ise ve kaçarken kuyruğundan tutmuşsa tüy kopmuş olabilir muhtemelen şuan için o bölgede olan kanı temizleyin bir kaç güne düzelir kuşa zorla yapılan her müdahale strese davetiye çıkartır

Kırılan ama çıkmayan tüyde olabilir yüksek ihtimal öyle o tüyü oradan çekmeniz gerekiyor hızlı bir şekilde

Merhaba, öncelikle zorla banyo yapmanın sonucu bu nasıl olur kafamda canlandırmaya çalıştım muhtemelen zorla suya koymuş ise ve kaçarken kuyruğundan tutmuşsa tüy kopmuş olabilir muhtemelen şuan için o bölgede olan kanı temizleyin bir kaç güne düzelir kuşa zorla yapılan her müdahale strese davetiye çıkartır
Elime aldı ve banyo kabının içine koydu ondan sonra üstüne bölmeden biraz su tuttuk sonra cıkardık ama böyledi kuyruktan tutma olmadı ama yakalarken ışıgı kapatıp eline aldı

Zorlanan bir kan tüyü var belli ki.

Zorlanan bir kan tüyü var belli ki.
Yanlış bir hareket yapmak istemiyorum kanarken bir ağrı belirtisi göstermedi ama kanadınıda tam kapatmadı sağ fotoğrafta ortadaki tüy kırıldı

Ekli dosyalar

• IMG_4574.jpeg
    IMG_4574.jpeg
    279.9 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_4575.jpeg
    IMG_4575.jpeg
    308.3 KB · Görüntüleme: 7
Yanlış bir hareket yapmak istemiyorum kanarken bir ağrı belirtisi göstermedi ama kanadınıda tam kapatma
Teramisin krem kullandım iyi gelirmi

Kuyrugu cektim cekmeden önce gazlı bezle temizlemeye çalıştım çektikten sonrada teramicin kremi kullandım ama orda pıhtı olmuş gitmedi o
o bölgede ki kanlı görünüm gittikten sonra bir görsel görmekte yarar var. Bazen tüy kırılması harici tam o bölgede tüylerinin ve dersinini bakımını yaptığı işlevsel bir beze var. Kimi zaman o beze enfeksiyon kapabiliyor :(

o bölgede ki kanlı görünüm gittikten sonra bir görsel görmekte yarar var. Bazen tüy kırılması harici tam o bölgede tüylerinin ve dersinini bakımını yaptığı işlevsel bir beze var. Kimi zaman o beze enfeksiyon kapabiliyor :(
Kanlı görünüm gidince hemen mesaj atıcam.teşekkür ederim cok yardımcı oldunuz iyi bayramlar

Geri