Sims 4 yarın ücretsiz olarak dağıtıma çıkıyor
Sims 4 oynamayı sevenler varsa aramızda kaçırmasın derim. Sims 4 ana oyunu (200 tl değerinde) ücretsiz oluyor 18.10.22 tarihi itibariyle. İndirip oynayabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 26521
Sims 4 yarın ücretsiz olarak dağıtıma çıkıyor
Sims 4 oynamayı sevenler varsa aramızda kaçırmasın derim. Sims 4 ana oyunu (200 tl değerinde) ücretsiz oluyor 18.10.22 tarihi itibariyle. İndirip oynayabilirsiniz
Ne çok oynardım,sabahlara kadar ev yapardım 3 te bırakmıştım en son.Ek paketlerde olsaydı keşke.Sims 4 yarın ücretsiz olarak dağıtıma çıkıyor
Minicik ek paketlere dünya para istiyorlar. zorigin gibi bir platformdan indiriyordum ancak artık cesaret edemiyorum. PC değiştirdimNe çok oynardım,sabahlara kadar ev yapardım 3 te bırakmıştım en son.Ek paketlerde olsaydı keşke.
Kardeşim 3 te çoğu ek paketi almıştı,bağımlısıydı resmen.Gözlerim bozuldu bu sims yüzünden o zamanlar.4 e hiç bulaşmamıştım o yüzdenMinicik ek paketlere dünya para istiyorlar. zorigin gibi bir platformdan indiriyordum ancak artık cesaret edemiyorum. PC değiştirdim
Bana hala çok saçma geliyor oyun Youtube videolarından anladığım kadarıyla hayali bir karakter oluşturup, giydirip süslendirip oyuna salıyorsunuz.. Daha sonra arsa falan alıp ev yapıp içinde oturuyorsunuz. Kafeye sinemaya falan gidiyorsunuz.. Yalnız oyun bunun neresinde hala çözemedim Bişey sorucam mesela sen ev yaparken Doğanayda yandaki arsaya ev yapabiliyormu? Çoklumu oynanıyor oyun yoksa botlarlamı oynuyorsunuz?Ne çok oynardım,sabahlara kadar ev yapardım 3 te bırakmıştım en son.Ek paketlerde olsaydı keşke.
DLC olmadan evet, boşa yakın bir oyun. Hayat simülatörü gibi @Umit. . Evini kurup döşüyorsun, işe götürüyosun, görevleri yapıyorsun, komşularla aktiviteler yapıyorsun, çocuk vs doğuruyorsun, mekan açıyosun hepsi var
80 tielcikGta şimdilik alamam çok pare ve alan kaplıyor
@Doğanay Y. In dediği gibi kısaca.Doğumundan ölümüne kadar simlere bakıyorduk karakterini vs seçiyorduk,kariyer yapıyordu simler vs.Yaşlanınca Azrail gelip simleri alıyordu sonra hayaletleri dadanıyordu eve Benim çocuklarımı hep sosyal hizmetler alıyordu Başka oyuncular değilde yan arsada kardeşlerimin evi vardı.Onun kadını yuvamı yıkmıştı,çoluk-çocuk ortada kalmıştık.Zevkli oyundu ya,bir ara gerçekten çok patlamıştıBana hala çok saçma geliyor oyun Youtube videolarından anladığım kadarıyla hayali bir karakter oluşturup, giydirip süslendirip oyuna salıyorsunuz.. Daha sonra arsa falan alıp ev yapıp içinde oturuyorsunuz. Kafeye sinemaya falan gidiyorsunuz.. Yalnız oyun bunun neresinde hala çözemedim Bişey sorucam mesela sen ev yaparken Doğanayda yandaki arsaya ev yapabiliyormu? Çoklumu oynanıyor oyun yoksa botlarlamı oynuyorsunuz?