Sindirilmemiş yem

Ayşenur Ece

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum bir haftadır sindirilmemiş yem kusuyor ve kabarık, halsiz duruyor, dışkısı da sıvı ve onda da sindirilmemiş yemler var

bu cümleyi eczaneye gösterebilirsiniz:

amoksisilin 1000mg + klavulanik asit içeren antibiyotik istiyorum
Dediğiniz gibi bir ilacı üç gündür sormadigim bir eczane kalmadi, hiçbiri reçetesiz veremeyeceğini söylüyor, elimde istediğiniz gibi mikostatin ve insülin enjektörleri var sadece ama kuşun durumunu da tekrardan bildirmek istiyorum, üç gündür hali yerinde, kusmuyor, öğürmüyor, bugün de diskisinda yem yok Streamable Video

Ekli dosyalar

• 20220328_160641.jpg
    20220328_160641.jpg
    353.3 KB · Görüntüleme: 5
  • 20220328_142129.jpg
    20220328_142129.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 4
Dediğiniz gibi bir ilacı üç gündür sormadigim bir eczane kalmadi, hiçbiri reçetesiz veremeyeceğini söylüyor, elimde istediğiniz gibi mikostatin ve insülin enjektörleri var sadece ama kuşun durumunu da tekrardan bildirmek istiyorum, üç gündür hali yerinde, kusmuyor, öğürmüyor, bugün de diskisinda yem yok Streamable Video

Kuşunuz hastalığı kendi kendine atlatmış görünüyor. Bağışıklığı güçlüymüş maşaallahı var.. Dışkılarıda iyi ancak tedbiri elden bırakmamak lazım gözlemlemeye devam edin. Ve belli başlı bir kaç ilacı herzaman elinizde bulundurmanızı tavsiye ediyorum...

Elimden geleni yapıyorum, oturmuyorum

Ayrıca ben oturuyosunuz diye söylemedim. Bu tarz durumlarda geçen her dakika kuşlar için hayati öneme sahiptir. Ve benzer vakalarda bir çok kuşun ölümüne şahit olduğumuz için uyarmıştım sadece..

Geri