Ayşenur Ece
iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum bir haftadır sindirilmemiş yem kusuyor ve kabarık, halsiz duruyor, dışkısı da sıvı ve onda da sindirilmemiş yemler var
Şimdi siz bana verin ismini antibiyotiğin, gidip kapı kapı sormayayim, eczaneden alayımmikostatin antibiyotik sonrası gerekecek
Tamambu cümleyi eczaneye gösterebilirsiniz:
amoksisilin 1000mg + klavulanik asit içeren antibiyotik istiyorum
Elimden geleni yapıyorum, oturmuyorum@Ayşenur Ece çok vakit kaybediyorsun. Biran önce ilaç temin edip tedaviye başlaman gerekiyor yoksa kuş ölebilir...
Dediğiniz gibi bir ilacı üç gündür sormadigim bir eczane kalmadi, hiçbiri reçetesiz veremeyeceğini söylüyor, elimde istediğiniz gibi mikostatin ve insülin enjektörleri var sadece ama kuşun durumunu da tekrardan bildirmek istiyorum, üç gündür hali yerinde, kusmuyor, öğürmüyor, bugün de diskisinda yem yok Streamable Videobu cümleyi eczaneye gösterebilirsiniz:
amoksisilin 1000mg + klavulanik asit içeren antibiyotik istiyorum
Dediğiniz gibi bir ilacı üç gündür sormadigim bir eczane kalmadi, hiçbiri reçetesiz veremeyeceğini söylüyor, elimde istediğiniz gibi mikostatin ve insülin enjektörleri var sadece ama kuşun durumunu da tekrardan bildirmek istiyorum, üç gündür hali yerinde, kusmuyor, öğürmüyor, bugün de diskisinda yem yok Streamable Video
Elimden geleni yapıyorum, oturmuyorum