Ayşenur Ece
iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum bir haftadır sindirilmemiş yem kusuyor ve kabarık, halsiz duruyor, dışkısı da sıvı ve onda da sindirilmemiş yemler var
Merhaba, görsel ve kısa bir video yükler misiniz? Dışkıdan ve kuşun görünümünden
Merhaba, görsel ve kısa bir video yükler misiniz? Dışkıdan ve kuşun görünümünden
Ne yapmam gerekiyorbenim görüşüm, ilerlemiş bakteriyel enfeksiyon var.
Ne yapmam gerekiyor
Ne kadar süre boyunca, günde kaç kere, ne miktarda vermem gerekben olsam enrofloksasin veya amoksisilin etken maddeli antibiyotik kullanırım. hatta yanında flagyl şurup da veririm. müsait olan arkadaşlar da görüşlerini yazarlar
Ne kadar süre boyunca, günde kaç kere, ne miktarda vermem gerek
Evde bir sürü ilaç var da hangileri antibiyotik bilmiyorum, siz bana isim verin ben var olup olmadığını söylerimevde herhangi bir beşeri antibiyotik varsa ismini yazarmısınız?
Evde bir sürü ilaç var da hangileri antibiyotik bilmiyorum, siz bana isim verin ben var olup olmadığını söylerim
Hiç antibiyotik yokismi önemli değil. üzerinde antibiyotik yazar
Elimde şu an mikostatin ve insülin enjektörü varşöyle yapabilirsiniz. yarın eczaneden bactrim, flagyl ve mikostatin alın. hepsi şurup formundadır. 3-5 tane de insülin enjektörü alın
bactrim ve flagyl için doktor reçetesi gerekir. alınca yazarsınız
Evde bir sürü ilaç var da hangileri antibiyotik bilmiyorum, siz bana isim verin ben var olup olmadığını söylerim
Hangi ilaç gerekliyse söyleyin önemli değil ben gidip alırım, bugün mikostatin aldımİlaçları bir araya toplayıp bir resmini çekin belki içinde antibiyotik vardır bakalım biz..
Eczaneden augmentin yada cipro isteyin bazı eczaneler reçetesiz veriyor. Yada komşulara sorun illaki birinde vardır. Bu antibiyotikleri her sağlık ocağında yazıyorlar genelde..
Hangi ilaç gerekliyse söyleyin önemli değil ben gidip alırım, bugün mikostatin aldım
Şimdi ben dediğiniz gibi mikostatin ve enjektör aldim ne yapmam gerek onlarlaherkes aslında aşağı yukarı ayni ilaçları yaziyor
komşulara sorun antibiyotik var mı diye. kutusunda "amoksisilin" kelimesi geçer. bin tane ilac markasi var önemli olan etken maddesi