sirke alerji yapıyor olabilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Merve B.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merve B.

Veteran
Uzun zaman önce rahatsız olan kuşumun ağzına sirke damlatmıştım.Bütün gün kusar gibi yapmıştı sonra geçmişti.Bende heralde tiksindi vs dedim üstüne durmadım.Geçenlerde dışarı koydum güneş almaları için.Baktım çok sıcaklamışlar hem uzun zamandır yıkamıyodum iyi olur diye fısfısı tamamen su dodurup iki damla sirke damlattım.Sonra fıslattım.Yine aynı kusma hareketini yaptı.Halbu ki içirmedim bile ki boğazına vs kaçtı desem.Alerji mi yapıyor ki acaba?Arada sularına da damlatıyorum ama o zaman yapıyor mu hiç dikkat etmedim.

Kusma başka sebeplerden olabilir. Bunalma durumlarında da yapabiliyorlar. Ağızlarına sirke damlatmanı önermiyorum. Bizim 1 ardak limon suyu içmemiz gibi bir durum gibi düşün. Yabancı kaynaklar sirke suyunun sık verilmemesi gerektiğini söylüyorlar. Bunun yerine probiyotik vermen daha sağlıklı ve etkili olacaktır. Yıkanma sularına sirke olabilir ama.

Oyla 0
Ondan sonra bidaha ağızlarına damlatmadim.ama bu sefer yikanma suyuna damlattim.Öncesinde birsey yoktu suyu fislatinca başladı.akşama kadar geri geçti

Oyla 0
Geçmiş olsun. Yinede dikkat etmekte fayda var. Elma yiyorlarsa elma ver direk. Daha sağlıklı olacaktır. Ev sirkesi değil anladığım kadarıyla kullandığın sirke

Oyla 0
Geri